Tizenhat honapos babatokat milyen gyakran furosztitek?
Minden nap harom honapos kora ota.
Vallalom, hogy harom honapos koraig csak minden masnap furdettem, mert a napi furdetestol ket hetes korara borzasztoan nezett ki a bore, ami egyebkent szuletesekor gyonyoru volt. Akkor mondta a doki, hogy probaljam ki, hogy csak masnaponta furdetem.
Aki akar szoljon le ezert, de a gyerek bore ismet gyonyoru lett, ez nekem ennyit megert. 3 honaposan kezdtem ismet a napi furdetest, mert jott a meleg, izzadni kezdett, raadasul bukni is kezdett, amikor forgolodott, mozgolodott.
Viszont 6 honapos koratol csupa retek a gyerek, hiaba takaritom minden nap a padlot, o akkor is ossze tudta koszolni magat, a kinti jatekokrol es a nyari udvaron pancsolasrol mar nem is beszelek. Nyaron gyakran napkozben is le kellett furdetnem, mert a sarkeszites volt az egyik kedvenc jateka, neha azt nem tudtam eldonteni, hogy hol fogjam meg es hogy vigyem be a furdoszobaba a tetotol talpig koszos fiugyereket. Vagy lehet, hogy azert ilyen, mert fiu?
Nem tudom.
Mar ket eves, de a napi ket rend ruha fixen kell.
Egyebkent akkor marad ki este furdes, ha valami extra dolog tortenik, mondjuk keson erunk haza.
Természetesen minden nap fürdünk mi is és a kislányaim is.
Csak egy megjegyzés:anyukám meg pont azt mondta mikor a nagyobbik lányom újszülött volt,hogy mikor én pici voltam akkor meg az volt a szokás,hogy reggel meg este van fürdés.
Anyumnak így mondta a gyerek orvos és mi kicsiként reggel meg este is pancsiztunk(én a nővérem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!