Tizenhat honapos babatokat milyen gyakran furosztitek?
minden nap születése óta, pedig az első hetekben nagyon sírt, sajnáltam is
de te miért fürdeted csak másnaponta a babádat?
Minden nap fürdenek a gyerekek is és mi is.
Mégis hogy tudnám letenni úgy, hogy egész nap rajta van a pelus, ami vagy ezzel vagy azzal megtelik?
Higiénia!
utolsó vagyok, közben megválaszoltad :)
az én kisfiamnak nyáron úgy bebüdösödött a lába a drága, nyitott szandiba, hogy majd elájultunk :)
másrészt én is letörlöm a fenekét popsitörlővel minden kaka után, de az mégis más szerintem, mintha fürdene, meg az egész napos kenegetés, stb, én úgy érzem tisztának ha megfürdik
ejnye...ejnye
Miért nem adod meg a babádnak a mindennapos fűrdés élményét???
Minden nap kell vízzel tisztálkodni.., még a babáknak is!!!
Azon túl, hogy tényleg "illik" minden nap fürdeni a mi kultúránkban, része is a napi rutinnak. Utána tudja a baba, hogy már aludni kell, este van... Ha kimaradna a fürdés, szerintem felborulna a szokásos rendje.
Én a 20 hónap alatt egyszer próbáltam meg, kb 13 hónaposan, hogy nem fürdettem meg a kisfiamat, mert annyira fáradt volt, hogy elaludt... Gondoltam leteszem, hadd aludjon, mi baja lehet.. nem volt koszos, stb. Fél óra múlva felébredt, persze nekik még bőven elég ennyi, hogy kipihenjék magukat újabb pár órára. :) Játszottunk, megfürdettem és majd úgy aludt el. "Kissé" elcsúsztunk időben, de csak megvolt a fürdés is. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!