Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van mindenki elájulva a...

Miért van mindenki elájulva a kisbabáktól?

Figyelt kérdés

Volt a buszon egy anyuka, egy babával, és mindenki oda ment, hogy de aranyos, mennyi idős...stb.

Azt mondták, többen, hogy ha majd lesz gyerekem, megértem. Értem én, hogy egy kisbaba, az milyen emberi dolog, meg szerethető, de mindenki elvan tőle szállva...

Miért van mindenki elszállva egy gyerektől ennyire?

2010. nov. 12. 14:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam elszallva a kisbabaktol,egyet sem fotam azelott,nem vagytam ra,nem erdekelt.

A kornyezetem kicsit parazott attol hogy milyen anya leszek igy de en akkor is tudtam hogy a sajat gyerekem imadni fogom,csak egyszeruen mas gyerekevel nem tudok mit kezdeni,nekem nem megy(most sem) a gugyoges meg hasonlok,most sem vagyom arra hogy mas gyerekevel foglalkozzam,megnezem szep ennyi.

Van egy lanyomm akire 4evet vartunk,imadom.

2010. nov. 15. 09:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem voltam nagyon más babájának nagy nézegetője..

Amióta megvan a saját babám, jobban tudok "figyelni" a többi babára, (5 hós)és jól esik, ha visszamosolyognak..Olyan, mintha el kezdtem volna érteni a nyelvükön..

Van, aki már a saját babája előtt is tud a babák nyelvén, van, aki a saját babája után sem foglalkozik a másik babájával.

Sőt, nekem sokszor van olyan, hogy mosolygok egy másik babára meg az anyukájára is, de rám sem bagóznak ez van.

Az tuti, hogy ha lesz saját babád, vele mindent jól fogsz csinálni. :)

2010. nov. 15. 12:13
 23/23 anonim ***** válasza:
És miért kellett lepontozni a kérdésre adott válaszokat?
2010. nov. 15. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!