Miért van mindenki elájulva a kisbabáktól?
Figyelt kérdés
Volt a buszon egy anyuka, egy babával, és mindenki oda ment, hogy de aranyos, mennyi idős...stb.
Azt mondták, többen, hogy ha majd lesz gyerekem, megértem. Értem én, hogy egy kisbaba, az milyen emberi dolog, meg szerethető, de mindenki elvan tőle szállva...
Miért van mindenki elszállva egy gyerektől ennyire?
2010. nov. 12. 14:48
1/23 anonim válasza:
Majd ha gyereked lesz, megérted. Tényleg így van.
2/23 anonim válasza:
Majd ha lesz gyereked, megérted! :-))
3/23 anonim válasza:
Én a saját gyerekem születése előtt is el voltam szállva minden kisbaba láttán. :) Azt hittem, a keresztlányomnál jobban a világon nem lehet már senkit szeretni. Hát lehet. A sajátodat. De ezt tényleg nem éri, akinek még nincs, hiába is magyarázzuk.
4/23 anonim válasza:
Ezt te akkor sem fogod megérteni, ha lesz gyereked. Sajnos nekem nem lehet, de én minden kisbabát aranyosnak tartok!
5/23 anonim válasza:
4. válaszoló, Te pedig nagyon megérdemelnéd! És soha ne mondd, hogy soha.. :) Nem tudhatod (bár a részleteket nem ismerem, és nem is akarnék turkálni az életedben, de azért én minden jót kívánok Neked).
6/23 anonim válasza:
Most, hogy jobban belegondolok, lehet, hogy igaza van a 14.52-nek.
7/23 anonim válasza:
A férjem sose volt odáig a gyerekekért, de tudtam, hogy majd a sajátjáért odalesz. Nagyon várta a kisfiunk érkezését, sírt mikor kézbevette (sose azelőtt), és azóta is olyan rajongással veszi körül, hogy az vmi hihetetlen. Mások gyereke továbbra sem izgatja, bár már nem idegesítik őt a gyerekek, de csak a miénktől van elájulva:D:D:D.
8/23 anonim válasza:
Mármint annak, akinek sajnos nem lehet babája. De remélem, hogy egyszer mégis lesz!!!
9/23 anonim válasza:
Mert a gyerek egy csoda, azért.
Én ezt már 12-13 évesen tudtam.
10/23 anonim válasza:
Tudod, mert ők még őszinték. Nem azért mosolyognak rád, szorítják meg a kezed, mert rajtad keresztül akarnak szeretet/pénzt/jobb pozíciót szerezni. Ez közhely, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!