Volt már hozzá 'szerencsétek? Tesz-veszes, Vaterás anyukák! És mindenki más!
nem,de köszi, hogy kiírtad, szoktam a vateráról játékot rendelni, akkor figyelni fogok!
De hogy lehet az ilyet kiszűrni?
tőlem csak vásárolt valami hejni, de ő sem fizetett, nem írt, nem válaszolt. egyetlen emailt írt, hogy utalta a pénzt, és hogy hová küldjem. na, azt várhatja!!!
jelezd a vaterának mindenképpen, és negatívot neki!
Amikor rendeltem a terméket,még 97százalékos volt.Baba és gyerekruhákat vett.De ezt csak későn vettem észre,h vett.Csupa pozitív volt.Egy negája volt,h mégsem vett át vmit.Aztán egy fórumon amit olvasgatni szoktam,pont szidta egy anyuka,na én pont előtte utaltam át a pénzt,nem keveset.De aztán íra a csajszi h 3hét után visszautalta a pénzt.Na onnantól jöttek neki a negák.Nem válaszolt sem belső sem sms sem h4vásra,sem emailre.Mindenkinek azt hazudja
egy idő után h. ő feladta a futárnak!Na egyszer válaszolt nagy nehezen,h visszaküldi a pénzt.Azóta,inaktív a vaterán,de mennek neki rendesen a negák!Telefont kikapcsolta.Jelentettem.Írták h menjek be a rendőrségre,jelentsem fel,mint ismeretlen tettest.A rendőröknek ők meg kiadják az összes létező infót.Ja mert ha feljelemjtettem,értesítsem őket.Egyébként a webshopja,ha beütitek a gugliba a hajni7@vipmailt,megtaláljátok,
21:24-nek
én megszavazom a bizalmat, ha jó cuccot árul -kedvező áron- az újonc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!