Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már hozzá 'szerencsétek?...

Volt már hozzá 'szerencsétek? Tesz-veszes, Vaterás anyukák! És mindenki más!

Figyelt kérdés
Ismeritek 'hajni777' nevű felhasználót?Bár,most inaktív,mert túl sok embert átvágott.Pihenőszéket,járókát,babakocsit,baba és gyermekruhát is árul.Az árut,nem küldi a pénzt nem utalja vissza.Amíg át nem utalod a pénzt,készségesen válaszol,amint átutalod,a telefont sem veszi fel!Van neki webshopja is,ott csak ruhákat árul.Van itt más is akit átvert?
2011. okt. 25. 20:51
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

21:24

már letiltották,lassan 1hete!

2011. okt. 25. 21:36
 12/37 anonim ***** válasza:
Engem a babaszoba.hu-n vert át (ráadásul babá oldal, ne is gyanakodtam, s PELENKÁT vettem volna, nem luxuscikket-mint ahogy Ti sem). Nem akartam feljelenteni a sok macera miat, de a héten megjelent nálam a rendőrség, hogy zárolták a számláját, ott volt a nevem az utalók között, s tanúskodnom kell... Lányok, tényleg vigyázzatok! Kedves Kérdező, NEked meg köszi, hogy felhoztad.. Legalább mást ne verjen(ek- mert mint kiderült, bűnszövetkezet...) át, ha minket sikerült...
2011. okt. 25. 22:01
 13/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Mikor rendeltél tőle pelust?Ha megkérdezhetem,mennyit utaltál neki?Mert én 25ezret!Akkor lehet hozzánk is jönnek?Ez az a bizonyos Bak Hajnalka,Erste bankos szlaszám?
2011. okt. 25. 22:12
 14/37 anonim ***** válasza:

Kedves kezdő eladó!

Én pont ma vettem 9000 Ft értékben visszajelzés nélküli eladótól. Rögtön fel is hívtam, szimpatikus és intelligens nőnek találom az eladót és személyesen fogom (ill. egy rokonom) átvenni a vásárolt terméket:

[link]

2011. okt. 25. 22:22
 15/37 anonim ***** válasza:

22:22 vagyok.

Nem találom ezt a Hajnit...

linkelnétek vmit tőle?

Első eladó: miket árulsz?:)

2011. okt. 25. 22:24
 16/37 A kérdező kommentje:

www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1123829

Nem tudom meg tudod e te is nézni,mert inaktív azért nem találod!Ez az én tőle vásárolt termékemnél van.Szóval lehet nem jó a link

2011. okt. 25. 22:29
 17/37 anonim ***** válasza:

Húúúúúúúúúúúúúúúúú...

meg tudtam nézni, köszi.

Ráadásul nem is filléres dolgokat árul...

Egyébként annyit mondanék, hogy aki nem valós fényképet tesz fel a termékről, csupán egy netről keresgélt katalógus fotót, azzal én nem is foglalkozok....úgy látom, jól teszem....

Sajnálom az átvert anyukákat :(

2011. okt. 25. 22:34
 18/37 anonim ***** válasza:
Első eladó vagyok.Etetőszéket,fp csigát,fp golyópályát,farmerokat.De nem hirdetni akarok itt,csak megjegyeztem,hogy a kezdőkkel mi lesz-))Kérdező,remélem visszakapod a pénzed.Én ekkora összeget nem utalnék senkinek sem.Mikor az fp hintát adtam el,akkor is inkább utánvéttel adtam fel,az is 25 ezer ft volt.Igy a vevő is nyugodtabb lehetett.
2011. okt. 25. 22:44
 19/37 A kérdező kommentje:
Remélem én is,h visszakapom!Gondoltam,ha viszonteladó,nem szerelhet össze mindent h legyen képe róla.Mert ugye egy ruha más.Arról voltak általa készített képek.
2011. okt. 25. 23:03
 20/37 A kérdező kommentje:

Ja,amúgy köszi csajok,h ilyen készségesek vagytok!Mindenkinek ment a zöld kezecske :)!

Várok még válaszokat!

2011. okt. 25. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!