Volt már hozzá 'szerencsétek? Tesz-veszes, Vaterás anyukák! És mindenki más!
Még mindig ki vagyok teljesen akadva. Nézd meg ilyenek is vannak:
és még hányan lehetnek?!
Ha lesz pozitív, vagy bármilyen fejlemény, akkor számolj be. Fogjatok össze, akiket átvert és na hagyjátok annyiban!
Kiemeltem,hogy minél többen lássák!
Jelenleg,ott tartok hogy egy kedves válaszoló,javaslatára megkerestem iwiwen!Mondanom sem kell,töröltette magát!Gyorsan írt egy emailt,hogy ő nem tehet semmiről,őt is átverték,stb..Azóta írtam neki,megint nincs válasz.Tatabányai egyébként.Sok hirdetést olvastam ettől a csaló 27éves csajtól.
"Jó lenne"megtalálni a többi károsultat is!Minél több feljelentés kellene!Márpedig a vaterán vannak páran,csak ugye nem tudjuk egymás elérhetőségét!
Sziasztok!
Végre a végére értem a sok hozzászólásnak. Kedves kérdező mindenképp tegyél rendőrségi feljelentést. Vidd a teszvesz által kiküldött emailt kinyomtatva, amivel igazolod, hogy megvetted a terméket, aztán az átutalásról szóló bizonylatot, ha kell kérd ki a banktól és jelentsd fel név szerint. Nekem 2009 karácsonyán történt ilyen esetem (pont karácsonyt használta ki a szemét) 2010. márciusáig vártam az ígéretekkel, hogy megkapom a vásárolt terméket, utána betelt a pohár feljelentettem a rendőrségen és végül adók módjára levonták tőle és idén nyáron megkaptam a pénzem (de ez az egész azért húzódott ilyen sokáig, mert nem tudta eldönteni a két önkormányzat, mert nem egy volt a település, hogy ki az illetékes az ügyben) másik ilyen esetem is volt sajnos, az expressz.hu-n, az ügyben a minap hívtak (jövőhéten akartam rendőrségi feljelentést tenni ellene augusztus óta) de már más megtette és én is úgy jártam mint az egyik válaszoló, hogy be kell menjek tanúvallomást tenni, viszont őt lecsukják, mert már folyamatban van, úgyhogy van esély, jelentsd fel!
Hihetetlen, hogy mik vannak. rendszeresen árulok és vásárolok én is a vaterán/teszveszen, szomorú, hogy ilyenek is megfordulnak ott :( A teszvesz és vatera érdeke is lenne, hogy az ilyen fajta csalók ne tudjanak kibújni a büntetés alól, mert ha sok ember károsodik meg így akkor megrendül a bizalom bennük.
Sok sikert kedves kérdező, nagyon remélem, hogy megbüntetik ezt a szemét csalót!!!
Sziasztok!
Csatlakozom az átvertek klubjához. Neten én is megtaláltam a tatabányai címét.
Írtam a Vatera ügyfélszolgálatának, hogy ilyenkor mi a teendő. Az adatokat ahogy itt már írták nem adhatják ki, majd a rendőrség hivatalosan kikéri.
A károsultakkal úgy lehet felvenni a kapcsolatot, hogy írni kell egy levelet amit a többieknek szánunk a saját elérhetőségünkkel, és ők majd továbbítják és így már tud a másik fél válaszolni ha akar.
Sziasztok!
Tegnap éppen írni szerettem vna,de ma jutottam ide!
Tegnap végre sok hét után visszakaptam a pénzem!Ugyanis nagyon csúnya voltam,megfenyegettem!:)
Ugyanis én is megtaláltam a címét és beígértem h elmegyek hozzá!
Na erre újra reagált!Ja és még írtam neki pár dolgot,amitől beijedt!Akit érdekel,írjon privit nyugodtan!Köszi mindenkinek és Violettának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!