Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kisbaba melett ki...

2 hetes kisbaba melett ki mennyit alszik, hogy tud aludni? Értem ezt úgy hogy szakaszokban vagy egyszerre pl :4 -5 órát?

Figyelt kérdés
febr. 16. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 hetesen 2 óránként kelt kb. és volt hogy 2 órát ébren volt. Aztán jött egy jó időszak 3-4 hetes korától, amikor este 10-től aludt reggel 5-6-ig, evett és ráhúzott még pár óra alvást. 4 hónapos kora óta megint 2-3 óránként kel és néha a nagytesó is becsekkol. Így másfél hónap után már kezdem megszokni, hogy alig alszom, pedig azt hittem ebbe bele fogok pusztulni. Az mondjuk tény, hogy nem igen emlékszem reggel pl., hogy hányszor keltem éjjel.
febr. 16. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
2 hetesen éjfélkor aludt el, kelt 3 kor meg 6-7 fele enni utána vissza aludt 10ig szóval 3 órás szakaszokban aludtunk.
febr. 16. 16:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Az mitől lehet hogy amikor elalszik a babám ő is kb 2-3 néha már 4 óránként kel éjszaka én egyszerűen nem tudok vissza aludni, ha meg vissza sikerül a legkisebb szösszre , szuszogásra nyílík a szemem pedig hulla fáradt vagyok már érzem de egyszerűen nem tudok aludni mert a fülem mintha vigyázzba állna és pörög az agyam ( kissé parázós vagyok) szoptatás se megy még olyan egyszerűen.., bezzeg ha az apja is kinn alszik velem akkor viszont sokkal másabb akkor valahogy jobban megy az elalvás akkor se pikl pakk de valamivel gyorsabb és pihentetőbb..
febr. 16. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Ebben a korban 3 óránként evett, keltenem kellett mert be volt sárgulva. Így olyan 2 órákat aludtam
febr. 16. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, hát írod is hogy parázós vagy. A stressz pont úgy tud betenni az alvásnak ahogy írod: alig tudsz elaludni és könnyen ébredsz. Szóval azt a parázósságot kell kezelni. Idővel azért csökken amúgy is.
febr. 16. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!