Szerintetek melyik a legeslegrosszab pelenka amivel valaha találkoztatok ?
#10! Kár, pont van egy eladó bontatlan Premium care-om.😂 2 hónapja próbálok megszabadulni tőle, hogy olyat vegyek, amit használni is tudunk, de a kutyának nem kell🤣Amellett, hogy használhatatlan volt, már ki is nőtte, szóval tuti, hogy mi nem tudjuk felhasználni. Ezért csak nem szülök még egyet, hogy hátha neki jó lesz😂
Használtam sokfélét, de mind megfelelő volt, egyik sem volt rossz. Ami miatt váltogattam az az hogy gyerek aktuális testfelépítéséhez legjobban passzolót kellett mindig megtalálnom.
Kezdetben a rossmann sajátmárkás volt a kedvencem mert az volt a legkeskenyebb és a vékony babámra pont jó volt.
Vettem Dm sajátmárkásat is mert az a bolt közelebb volt. Aztán vettem Liberot, Pamperst is mert nem volt méret a másikból. Használtunk Lupilut meg Müllerest, azok nagyobbak voltak kb egyformák.
Mi hamar váltottunk bugyipelenkára, mert ahogy elindult már nem tudtam a nadrágpelenkát ráadni futás közben.
Mi végül a Pampers bugyipelenkáinál maradtunk, nem tudom miért van ennyire lehúzva, még semmi problémánk nem volt azzal se.
A lidl-ös használhatatlan.
A kicsi mérete full nedves marad, minths semmit nem vezetne el, ordított benne a gyerek.
A nagyobb meg annyira vékony hogy már a használhatóság rovására megy, óránként ki kell cserélni..
Ezek nadrágpelusok, a bugyist nem próbáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!