Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a legeslegr...

Szerintetek melyik a legeslegrosszab pelenka amivel valaha találkoztatok ?

Figyelt kérdés
Nekem a tescós Fred&Flo annál rosszabbat még nem láttam/fogtam, nagyon durva anyaga van szerintem.

jan. 2. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a Pampers vált be. Amikor megszületett a lányom, kaptunk újszülöttnek való Libero-t, hát alig vártam, hogy elfogyjon, mert irdatlan rossz volt, nagyon hamar átázott. Mikor nagyobb lett, pont elfogyott nekünk a Pampers, egyik barátnőm adott kölcsönbe Libero bugyi pelenkát, de az is iszonyat volt. Egyáltalán nem volt olyan tartós, mint a Pampers. Úgyhogy számomra ez a márka teljesen felejtős volt.
jan. 2. 14:08
 12/16 anonim ***** válasza:

#10! Kár, pont van egy eladó bontatlan Premium care-om.😂 2 hónapja próbálok megszabadulni tőle, hogy olyat vegyek, amit használni is tudunk, de a kutyának nem kell🤣Amellett, hogy használhatatlan volt, már ki is nőtte, szóval tuti, hogy mi nem tudjuk felhasználni. Ezért csak nem szülök még egyet, hogy hátha neki jó lesz😂

jan. 2. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindent nem próbáltam, de nekem a Lidl pelusa volt nagyon büdös.. amúgy Libero, Pampers, Dm-es volt csak, kb egyre ment mind. Felesbe mosható pelust használunk, estére meg lustább napokra eldobósat, de én sok különbséget nem tapsztaltam az eldobós márkák közt. Amelyik olcsóbb épp, akciós, azt veszem.
jan. 2. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Használtam sokfélét, de mind megfelelő volt, egyik sem volt rossz. Ami miatt váltogattam az az hogy gyerek aktuális testfelépítéséhez legjobban passzolót kellett mindig megtalálnom.

Kezdetben a rossmann sajátmárkás volt a kedvencem mert az volt a legkeskenyebb és a vékony babámra pont jó volt.

Vettem Dm sajátmárkásat is mert az a bolt közelebb volt. Aztán vettem Liberot, Pamperst is mert nem volt méret a másikból. Használtunk Lupilut meg Müllerest, azok nagyobbak voltak kb egyformák.

Mi hamar váltottunk bugyipelenkára, mert ahogy elindult már nem tudtam a nadrágpelenkát ráadni futás közben.

Mi végül a Pampers bugyipelenkáinál maradtunk, nem tudom miért van ennyire lehúzva, még semmi problémánk nem volt azzal se.

jan. 2. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja kiegészíteném, az én gyerekemnek érzékeny a bőre mégsem okozott egyik pelenka sem kiütést. Azonnal cseréltem mindig, maximum 3 óránként, de inkább kevesebb.
jan. 2. 18:11
 16/16 anonim ***** válasza:

A lidl-ös használhatatlan.

A kicsi mérete full nedves marad, minths semmit nem vezetne el, ordított benne a gyerek.

A nagyobb meg annyira vékony hogy már a használhatóság rovására megy, óránként ki kell cserélni..

Ezek nadrágpelusok, a bugyist nem próbáltuk.

jan. 2. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!