Kedves Anyukák! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy 1,5 éves kislányomnál két hónapja kifolyik a pisi, kaki a pelenkából. Rosszul csinálok valamit?
Nekunk is volt ilyen gond, pont 1,5 ev korul, en arra fogtam, hogy lehet akkoriban kezdett el picit tobbet pisilni, mert mittudomen, ahogy nonek, ugy tobbet pisilnek :D
Igazabol annyi lett a megoldas, hogy addig mentem, amig nem talaltam egy pelenkat, ami nem folyik.
Sok-sok felesleges vasarlas utan azert csak talaltam egyet, ami jo lett.
"Próbáltunk már kettővel nagyobb"
De mihez képest?
Kg/magasság - méret, márka?
Egyébként ha ennyire nem találod a megfelelőt, akkor mérd meg a "teli pelust", vond le a "száraz súlyát", abból kiderül, hogy kapacitásprobléma vagy a fazon rossz. 500-600 ml-t simán elnyel egy 5-ös, 6-os pelus, még többet is. Ha kevesebbtől ázik 3-4 óran belül, akkor szökik valahol, tehat fazongond.
Bodyt használsz?
Az is előfordul, hogy a bodyból kell nagyobb, mert ahogy telik a pelenka bevág kiszorítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!