Szerintetek melyik a legeslegrosszab pelenka amivel valaha találkoztatok ?
Ez lesz az a kérdés, amire mindenki mást fog mondani.
Nekünk a liberó sosem volt sehogy sem jó,ellenben még nagyon drága is.A pommet pelus alatt begombásodott a gyerek bőre.(soha semmi mástól nem volt gond,pedig 6,5 éves korig hordott pelenkát).
A tesóm a gyerekének kizárólag a huggiest tudta venni,minden mástól ekcémás lett a gyereke bőre.
1. Valami noname márka, ajándékba kaptuk, kidobtam az egész csomaggal, mert egyet kivettem, olyan vastag volt, hogy alig hajlott a gyerekre, plusz nem is ragadtak a tépőzárak.
2. Libero, nagyon durván kiütéses lett tőle a gyerek
3. A fred&floval csak az volt a bajunk, hogy hihetetlen kicsi, legalább két mérettel nagyobb kellett volna, de nem akartam próbálgatni, mikor melyik jó épp
Pampers premium care. Első gyerek oh vegyük a legjobbat címszóval..
Olyan büdös kőolaj szaga volt hogy nem bírtam elviselni. Attertem a sima dm pelusra. Bár a dm bio volt a legjobb, de drága lett vna hosszútávon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!