Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a legeslegr...

Szerintetek melyik a legeslegrosszab pelenka amivel valaha találkoztatok ?

Figyelt kérdés
Nekem a tescós Fred&Flo annál rosszabbat még nem láttam/fogtam, nagyon durva anyaga van szerintem.

tegnapelőtt 11:06
A kérdező szavazást indított:
Babylove DM
Babydream ROSSMANN
Pampers
Lupilu
Libero
Huggies
Dada
Egyéb
24 szavazat
1 2
 1/16 babyboom567 ***** válasza:
82%

Ez lesz az a kérdés, amire mindenki mást fog mondani.

Nekünk a liberó sosem volt sehogy sem jó,ellenben még nagyon drága is.A pommet pelus alatt begombásodott a gyerek bőre.(soha semmi mástól nem volt gond,pedig 6,5 éves korig hordott pelenkát).

A tesóm a gyerekének kizárólag a huggiest tudta venni,minden mástól ekcémás lett a gyereke bőre.

tegnapelőtt 11:15
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
az összes pampers pelustól kiütéses lett mind a 2 gyerekem (próbáltunk több fajtáját, formáját, méretét)
tegnapelőtt 11:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Valami noname márka, ajándékba kaptuk, kidobtam az egész csomaggal, mert egyet kivettem, olyan vastag volt, hogy alig hajlott a gyerekre, plusz nem is ragadtak a tépőzárak.

2. Libero, nagyon durván kiütéses lett tőle a gyerek

3. A fred&floval csak az volt a bajunk, hogy hihetetlen kicsi, legalább két mérettel nagyobb kellett volna, de nem akartam próbálgatni, mikor melyik jó épp

tegnapelőtt 11:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Bella
tegnapelőtt 11:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még akármit próbáltam, mindegyiknél át kell öltöztetnem a gyereket🙄 De messze a legrosszabb a Pampers volt. Abból nem csak hátul, hanem a szélrózsa minden irányában képes volt kifolyni a cucc.
tegnapelőtt 12:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Pampers, Lidlis.
tegnapelőtt 12:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Pampers premium care. Első gyerek oh vegyük a legjobbat címszóval..

Olyan büdös kőolaj szaga volt hogy nem bírtam elviselni. Attertem a sima dm pelusra. Bár a dm bio volt a legjobb, de drága lett vna hosszútávon...

tegnapelőtt 12:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Libero.. nalunk atazott .... Kora baba 36 hetesen amikor hazajohettunk 2.5 -3 ora alvast nem birt ki a libero 1 es meret. Ugy hogy 50 miliket evett
tegnapelőtt 12:38
 9/16 anonim ***** válasza:
Pampers Pants 360°. A kisfiamnak nincs érzékeny bőre, 2 év alatt semmitől se pirosodott ki a popsija, piciként a Pampers Premium Care nekünk kifejezetten bevált. El se akartam hinni, hogy ez mennyire rossz volt, konkrétan hólyagos lett szegénynek a bőre.
tegnapelőtt 12:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes, úgy látom sokatoknak a pampers, nekünk viszont az vált be, a premium care. De így igaz mindenkinek más a jó, viszont ki szeretnék próbálni valami olyasmit ami jobb árban van, de azért ne legyen rossz.
tegnapelőtt 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!