Ha a gyerek pelenkájáról leszakad a ragasztószalag akkor meg szoktad menteni a pelust szigszalaggal, vagy új pelenkát adsz rá?
Elmúlt 2 éves a fiam, de még soha nem szakadt le a pelusról a ragasztószalag...
Ebből kiindulva, ha évente egy leszakadna, azt valószínűleg kukáznám, nem szenvednék vele.
De ha gyakrabban előfordulna, akkor is inkább lecserélném a márkát...
Kérdező... zseniális a kérdésed, de komolyan mondom! Nekem ez eddig eszembe sem jutott.
Igaz, én meg a csempét szoktam letörölni velük fürdés után, de volt amibe törékeny dolgot csomagoltam, vagy téli időszakban kiszedtem belőlük a nedvszívó réteget és a nagyon "izzadós" ablakpárkányok elé raktam egy dobozba. Szépen szívják magukba a párát.
Tekintve, hogy egy pelenkazas olyan nalunk, mint valami ketrecharc, az utolso gondolatom ilyenkor, hogy ragasztgassam a pelenkat.
Ha elszakad, kap ujat :D
Régen (20+ éve) nem tépőzár, hanem olyan ragasztócsík volt rajta, ami ha popsikrémes lett, nem ragadt többé. Akkoriban ez egy elég gyakori "baleset" volt és többektől hallottam hogy ott a szigszalag a pelenkázó mellett. Volt aki mindig megerősítette azzal is, mert nem voltak olyan erősek eleve azok a ragasztócsíkok.
Én félretettem ezeket a pelenkákat, és ha bilit viszünk magunkkal, és olyan helyen kell használni ahol nincs hova önteni, akkor kibélelem egy ilyen szakadt pelenkával, és a végén kényelmesen kidobom a "terméket".
Egyszer vettünk egy csomaggal az auchanba. Nemtudom milyen márka volt.
Ott minden 2. szakadt.
Én vágtam a kukába, férjem 2x is ragasztgatta :D (villanyszerelő, lételeme a ragasztószalag)
Akkor fogtam és a 3/4 csomaggal vágtam a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!