Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet hülye kérdés,de megőrülö...

Lehet hülye kérdés,de megőrülök. Mitől folyik ki a pelenka napu szinten ami eddig 9 hónap alatt nem??Méret is teljesen jó,nem a csomaggal van baj,éjjel újat kezdtem. Hát nem értem esküszöm

Figyelt kérdés
nov. 8. 09:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nálunk is gyakran előfordul. Én arra fogom, hogy már nem izzadja ki, és nagyobb mennyiséget pisil.
nov. 8. 09:03
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
Fiad van? Lehet nem igazgatod eléggé lefelé a kukacát és amikor pisil, az kilövell a peliből.
nov. 8. 09:23
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk is ez megy pár hete, csak az én fiam már 2 éves múlt.

Szinte születésétől fogva használjuk a Libero Touch-ot, mindig elégedettek voltunk vele, de most átlag napi 2x kifolyik a pisi 😒

Bőven belefér a mérethatárba, de azért megpróbáltam eggyel nagyobbat, az sem működött. Néha használtunk bugyipelust, most azzal is ugyanúgy járunk.

Valószínűleg a víz lehet a ludas, de nagyon furcsállom, hogy ezek szerint azóta iszik többet, mióta elmúlt a meleg (ez egyébként valóban feltűnt eleinte, de azt hittem, hogy rosszul érzekelem...)

nov. 8. 09:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Fiú.eddig se igazgattam a kukit,de jobban figyelek. Ő is sok vizet iszik,de elszokta bírni a pelus,volt tegnap előtt,a délutáni alvasnál kifolyt,az a 2 óra alatt nem lett tele. Tegnap az apja tette fel(nem először),az is kifolyt
nov. 8. 09:37
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
#4 Az is lehet, hogy ahogy nő ugye a hólyagja és a fütyije is nagyobb, így már mind nagyobb eresztésekre képes amik ráadásul messzebbre hordanak. Az én fiamnál két évesen is előfordult időnként a reggeli tisztába tevés közbeni pisilés és mind a mennyiség, mind a lőtáv brutál volt. Olyan is volt, hogy még bepelenkázva az ágyon hentergett és egyszercsak lőtt ki a pisi a hasánál a pellából.
nov. 8. 09:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt úgy oldottam meg hogy 1-el nagyobb pelenkát adok rá. Neki bevált.
nov. 8. 09:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ez volt, már eggyel nagyobb kellett, méretezéstõl függetlenül.
nov. 8. 10:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Idorol-idore nalunk is felmerul a problema, nemhogy masik meretet, de sokszor masik markat is kell keresni, mert ami eddig bevalt, az egy ido utan nem.

Hat, ez van :D

nov. 8. 11:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem igazgattad be? Akkor eddig hogy bírtad? Nekem ez volt az első, amit a csecsemős a lelkemre kötött, miután már kb.a 2.pelenkázásom után megszentelte a kórházi ágyat a gyerekem😂

Egyébként átérzem, csak mi a kakival vagyunk így. Az 1-es pelusok óta nem találom a megoldást. Abból még minden jó volt, azóta viszont csak rossz van, meg még rosszabb. Az összesből a hátán jön ki a cucc. A dm-es vált be a legjobban. Azzal csak éjjel volt probléma, amikor már tényleg töménytelen minden volt benne.

nov. 8. 11:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazgatni kell középre lefele vagy kipisil :D nekem is fiam van. Ha az igazgatás mellett kifolyik akkor pedig más a gond.

Nálunk egyszer volt ilyen, hogy folyton kifolyt. Libero up go pelust használtunk ami addig jó volt. Nagyobb méret lötyögött rajta. Aztán észrevettem, hogy nyúlt az alteste és a libero valahogy nem állt úgy rajta. Azóta pampers pantst hord ezzel azóta egsszer volt baleset amikor nem lett eligazítva a kukija.

nov. 8. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!