Pelenka kérdés! Hányas és hány csomaggal vegyek egy adott összegből? Bővebben lent.
Adott egy fix összeg 100.000.- amit többek közt pelenkára költhetek /azért erre mert ez minden nap kell,és ebből fogy a legtöbb/.Az összeget egy alkalommal egyszer használhatom fel.
Babám még csak 3 hetes és ebből a pénzből előre kell gondolkodjak,pár napom van csak erre.Ti mit tennétek?Hányas méretből és mennyit vennétek meg kb?Nagyobb kiszerelésű pelenkákban gondolkodom főleg Libero átlag 6-7000 ft egy csomag 80-100 db kb.
Hogy osztanád el?
Előre is köszi a segítő válaszokat!
Igazad van de én mégis örülök ennek a lehetőségnek mert hatalmas segítség :)
Liberot használunk azért is írtam be azt példának.
Valóban nem könnyű előre gondolkodni ezért is kérem a segítségeteket.Jó volna tudni melyik méretből érdemesebb többet venni..3-4-5?Van egy nagyobb fiam de már nem emlékszem melyikből vettük a legtöbbet.Nála is Liberot használtunk az bevált.Ha átnövi valamelyik méretet vagyis marad,nem fogy el,az nem gond,ismerősök körében/sok a kisebb-nagyobb babás/ be tudom cserélni majd más méretre.
Mi is Liberot használunk. :)
Én kérnék 2-esből 2 csomaggal, 3-asból 4 csomaggal, 4-esből 5 csomaggal, 5-ösből szintén 5 csomaggal. (ez kb 100.000ft de most nincs türelmem pontosan kiszámolni)
2-est hamar kinövik, a 3-as, 4-est, 5-öst tovább hordják.
Ennyi biztos kell majd nektek is, ha meg véletlenül több kell azt majd még megveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!