Tartasz / tartottál feledik szülinapot a babádnak?
Jóhogynem már hetente 😅
Szülinap 1 évben 1x van....
Nem. Születésnap évente egyszer van.
Keresztelőt szerettük volna kB 6 hónapos korában tartani, csak közbejöttek dolgok így 7 hónaposan kerszteltettük meg.
#2! Én is azt hittem, hogy én😁 Na jó, nem, már tesóm is tartott, de azt hittem, csak mi vagyunk ilyen betegek és közben hallottam már csomó embertől. Olyantól is, akinek kb.20éve volt aktuális. Pont ezért született a kérdés, mert engem is meglepett, hogy ennyien tartják.
Akik szerint egy évben csak egyszer lehet, azok másban is ilyen savanyúak? Nyilván nem minden fél évben tartunk, csak az elsőt 🤣
#7 milyen savanyuak?
Egy évben egyszer van születésnap és pont.
A többi csak hóbort, hat hónapos korban nincs születésnap.
Ennyi erővel lehetne háromnegyed vagy negyed évi születésnap is.
Azért vagyunk savanyúak, mert tisztában vagyunk vele, hogy szeptember 28.a (a lányom születésnapja) 1 évben 1x van....
Értem....
Hát ez legyen életem legnagyobb savanyúsága 🤣
Nem, dehogy. Mi is csak 1 első szülinapot tartunk, mivel a feledik nem első, de ennyi erővel elsőt se kellene, a gyerek úgyse tudja, mi az. A szülők maguknak tartják és úgy tesztek, mintha valami szörnyű dolog történne, ha megünnepeljük a felediket. Miközben az első fél év alatt jóval több változás történik, mint például a 9. és 10.év között, hiába több idő az. Valójában azt ünnepeljük, "hogy megnőtt már", fizikailag is többet, mint máskor 1 év alatt. Illetve egy "ok", hogy lehessen ajándékot venni. Tudom, minden ok nélkül is lehet, de akkor is egy alkalom. Fel lehet tölteni a játék készletet, ami újszülött korban nyilván szegényes, mert még nem játszik semmivel, viszont elég baj, ha 1 éves szülinapjáig se játszik semmivel. Szóval van, aki "csak úgy" veszi meg, van, aki meg a "feledik szülinapjára", nem hiszem, hogy bűn.
A másik, ami viszont már álszentség szerintem, hogy akik most kardoskodnak, hogy 1 szülinap van egy évben, azok tényleg mindig egyet tartanak évente? Ja, nem. Mi megtartjuk otthon kedden, mert hát akkor van, aztán viszünk tortát a suliba, hagy ünnepeljék meg, szombaton Petike bulija a játszóházban, vasárnap meg jönnek a nagyiék felköszönteni. Várom azok jelentkezését, akiknél még sose fordult elő, hogy egynél többször ünnepeltek, mert én olyan gyereket még nem láttam.😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!