Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tartasz / tartottál feledik...

Tartasz / tartottál feledik szülinapot a babádnak?

Figyelt kérdés
Ha van kedved, leirhatod azt is, miből állt. Milyen ajándékot kapott, ha kapott, kik voltak ott stb.

#ajándék #baba #születésnap #feledik szülinap
dec. 20. 14:34
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

#30!🤦🏽‍♀️ Mit kampányolok? Nem baj, hogy #24 az érveit írta le ellene, én meg az érveimet mellette? Pont ugyanazt tettük. Őt azért dicsérgeted, mert egyet értesz vele😂De mondok neked egy újdonságot. Attól, hogy te nem értesz egyet valakivel valamiben, még ugyanúgy joga van érvelni, sőt, az érvei lehetnek helytállóak.

"Miért nem tudod a 24-esre azt írni, hogy oké, igazad van (hivatalosan nincs feles!)"

Mert én te vagyok, ezért máshogy válaszolok. Azt meg eleve nem irhatom, hogy "igazad van, hivatalosan nincs feles", mivel soha nem állítottam, hogy van.

dec. 21. 23:13
 32/34 anonim ***** válasza:
48%
Igen, lehetnek helytállóak, ami megalapozott és tény is, az releváns. Ez itt szimpla vélemény csak a részedről, amivel nincs baj, nektek kell hogy jó érzést okozzon ez. Ritka idegesítő nő lehetsz a környezetedbe egyébként. De ez off, többire nem válaszolok. Kérdésre válaszolva: nem tartottunk ilyet, 1 évestől tartottuk a születésnapját minden évbe mindkettőnél. Jó pihit.
dec. 21. 23:37
 33/34 A kérdező kommentje:

32!"Kérdésre válaszolva: nem tartottunk ilyet, 1 évestől tartottuk a születésnapját minden évbe mindkettőnél."

Na, látod ennyi pont elég lett volna.Még szerencse, hogy te nem vagy idegesítő az állandó okoskodásoddal és kötözködéseddel.😁

"ami megalapozott és tény is, az releváns."

Imádom, amikor valaki olyan szavakat használ, amiről azt se tudja, mit jelent🤣

Képzeld, tény, hogy hivatalosan nincs feledik születésnap, attól még lehet tartani. Az is egy tény, hogy van, aki tart.

Mivel látom, azzal se vagy tisztában, mi az a vélemény, mutatok egyet:

"Az emberek - családtagok - nem támogatják a túl sok "ünneplést", de szívesen összejönnek bármikor kötetlenül."

Egészen pontosan egy általánosító vélemény.

Vagy ez mi?:

"Ha mégis vendégeket hívtok, akkor sem kell direkt szülinapnak nevezni és ajándékokat várni!"

Én szerintem senkinek nem írtam elő, hogy tartania kell felediket, ellenben én megkaptam, hogy tarthatok-e és mi módon, ami egyébként nem is volt kérdés.

Végképp nem értem, ki vár ajándékot? Wtf!?

Nem kell válaszolnod, így is túl sokat írtál.😉

dec. 22. 00:45
 34/34 anonim ***** válasza:
23%

"Ennyi erővel, ha a születésnapodon 35ember a nap folyamán azt mondja, hogy boldog születésnapot, akkor te 35x ünnepelsz?"

Jelen!:D

Nyilván, nem ennyire túlzóan, de pl. van három baráti társaságom, mind a hárommal megünneplem a születésnapomat. A szüleimmel, nagyszüleimmel is szoktunk tartani családi bulit. A párommal is, romantikus vacsora, egy kis pihenős, kimozdulós hétvége.

A lányunk másfél éves, az első egy évében mi annyira rózsaszín ködben úsztunk, hogy minden hónapfordulóján volt valami kis apróság. Igen, mikor 6 hónapos lett, még torta is volt.

dec. 22. 14:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!