Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tartasz / tartottál feledik...

Tartasz / tartottál feledik szülinapot a babádnak?

Figyelt kérdés
Ha van kedved, leirhatod azt is, miből állt. Milyen ajándékot kapott, ha kapott, kik voltak ott stb.

#ajándék #baba #születésnap #feledik szülinap
dec. 20. 14:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
50%
Uram Jézus segíts meg ezektől a barmoktol akik itt vannak az utóbbi időben🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dec. 21. 08:51
 22/34 anonim ***** válasza:
73%
Milyen feledik? Mivan?
dec. 21. 12:43
 23/34 anonim ***** válasza:
38%
Úgy konkrétan szülinapot nem, de kapott ajándékot. Nálunk "szülihónap" is van. Minden hónapban a szüli napjának a napján kap valamit. Kisautót, könyvet ilyesmit.
dec. 21. 19:41
 24/34 anonim ***** válasza:
79%

Már bocsika, de egy pici baba semmit sem ért semmiféle ünnepből meg ajándékból. Neki minden nap ünnep, amikor egészséges és anyja-apja szereti.

Ha magatokat meg akarjátok ünnepelni, mint 6 hónapos szülők, annak több értelme van. De ehhez nem kell vendégség, csak ti magatok. Ha mégis vendégeket hívtok, akkor sem kell direkt szülinapnak nevezni és ajándékokat várni!

Az emberek - családtagok - nem támogatják a túl sok "ünneplést", de szívesen összejönnek bármikor kötetlenül.

Teljesen más dolog, ha pl. keresztelőt tartotok a picinek (abból csak egy van az életben), azt meg lehet ünnepelni nagyobb vendégséggel, meghívottakkal.

- Ne keverd a dolgokat! Teljes más lesz majd, ha a gyereknek ovis vagy iskolai szülinapja lesz (évente csak egy!), és otthon a családdal nyilván máskor tartjátok meg. Még az is lehet, hogy ti, a szülők a pontos napon, a bővebb családdal meg egy hétvégi vendégségben. Attól az még évi egyetlen egy születésnap, és akkor a gyerek már nagyon is érti, a vendégekre, ajándékokra pedig komolyan számít.

dec. 21. 20:25
 25/34 anonim ***** válasza:
54%
Én vagyok aki az elején írtam, hogy tartottam féléves szülinapot, jól le is van pontozva. Gyengébbek kedvéért pontositok: nem hívtam vendégeket, kapott egy csörgőt (egyébként is kapott volna) és a férjemmel megallapitottotuk, hogy ma fél éves a lányunk. Hogy valakinek ez miért fáj ennyire azt nem értem, természetesen nem ünneplünk meg minden "féléves" szülinapot, sőt ezt se hívnám ünneplésnek, de ha minden rohadt nap ünnepelnénk ahhoz se lenne köze senkinek.
dec. 21. 20:39
 26/34 A kérdező kommentje:
#24! Bocsika, de az 1 éves se érti. Sőt, az ajándékból is a csomagolás érdekli legjobban. Akkor minek tartani, nem igaz?
dec. 21. 20:55
 27/34 anonim ***** válasza:
71%
Hülye vagy fiam, inkább hallgass mert már hülyeségeket beszélsz.
dec. 21. 21:25
 28/34 A kérdező kommentje:

#27!

1. Nem vagyok a fiad.

2. Annyi szép kérdés van még itt. Szia!

dec. 21. 21:29
 29/34 anonim ***** válasza:
57%
23! És ezt meddig tartod ezt a rossz szokást? Élete végéig havonta ajándékozod?🤣
dec. 21. 21:52
 30/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, te tartod, még jó páran igen, nagyon sokan pedig nem tartják. Kiderült a válaszokból. Nem is értem ezt a kampányolást a témában. Miért nem tudod a 24-esre azt írni, hogy oké, igazad van (hivatalosan nincs feles!), mi ettől függetlenül tartjuk attól, hogy ti nem? :D Mintha megakarnál másokat győzni az érveiddel. Itt senki nem akar meggyőzni, hogy te miért ne tartsd, akkor miért védekezel ennyire?

24es, Te meg tök jól összefoglaltad a lényegét.

dec. 21. 22:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!