Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor érdemes előszőr álatkert...

Mikor érdemes előszőr álatkertbe vinnem a babámat és mennyi időre?

Figyelt kérdés

Olyan korban szeretném elvinni, amikor már felfog valamit a dologból.

Ti mikor mentetek először? Mennyi ideig voltatok ott? Hohy tudtátok megoldabi a szoptatást?

(Budapesti Állatkertre gondolok)

ma 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Viheted akármilyen kicsinek is, eleinte ugyan nem fok mindent fog fel, de a hangulat, az állatok képe azért hat rá.

Szoptatni meg sok helyen lehet, félrevonulsz egy nem forgalmas helyre, de sok éttermben, vagy hasonló helyen is biztosítanak egy védettebb sarkot

ma 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Mi 1 hónapos kora óta járunk és "felfog valamit a dolgokból".😁

Természetesen a saját szintjén. Ami azt jelenti, nem nagyobb szám neki, mint egy parkoló autó, mert neki mindkettő egyformán új, de szereti nézni az állatokat. A zebra még kontrasztos is😂 Messzire még nem látnak jól, de ilyenkor a legtöbb állat bent van, ahol kisebb a hely, így egész közel jönnek. Mi 2 etetés között megyünk a "séta időnkben", mert én belvárosban lakom és ott jobb sétálni, mint a körúton. Magam miatt mentem. Direkt azért vettem bérletet, nagyon megéri. Más kismamák is járnak így.(Remélem, nem szüntetik meg, így, hogy folyton reklámot csinálok neki🤣). Egyébként van szoptatós szoba 2, de télen csak a varázshegyi van nyitva.

ma 16:06
 3/12 anonim válasza:
62%
Óvodás kortól.
ma 16:08
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Amikor látod rajta, hogy az utcán lelkendezik a szembejövő kutyáknak. A lányom még tuti nem volt 1 éves első alkalommal. A kicsi meg már 2 hónaposan jött velük, persze az más. :D Ha alszik a babakocsiban, maradhattok, amíg neked komfortos, ha haza kell vinni altatni, akkor ahhoz igazítod az időtartamot.

A szoptatást simán megoldottam egy-egy padon, a Pákász tanyával szemben van egy, ami háttal van a járdának pl.

ma 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Igazabol tokmindegy. Mert amig pici, nem erdekli feltetlenul, amikor meg mar nagy, 20 percenkent fog hisztizni valamiert. Vagy csak a jatszoter lesz a lenyeg 😂

Szoval en visszasirom, amikor tenyleg nyugodtan tudtunk meg vele setalgatni babakocsival es mi elveztuk az allatkertet, gyerek addig aludt. 😂

ma 16:12
 6/12 A kérdező kommentje:

2-es!

Huh, ez szuperül hangzik.

Nekem 6 hetes a kisfiam, de nagyon meghoztad a kedvemet, hogy már holnap menjek és megvegyem a bérletet 😊

Ha meg keresel sétálópartnert az állatkertbe, keress nyugodtan 😇

ma 16:40
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Inkább 2-3 évtől ajánlanám. De mi vittük a kicsit 6 hónaposan a nagy miatt. Igaz, semmit nem fogott fel az egészből, de élvezte a sétát, jó időt. Már csak abból a szempontból sem rossz piciként vinni, mert lesz egy nagy séta. És ti is jól érezhetitek magatokat közben. A szoptatást meg lehet oldani kifejezetten erre való helységben, manapság szinte mindenhol van már.
ma 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
#6! Van egy kismama, akivel szoktunk járni, de persze nem gyakran sikerül egyszerre. Egy gyerekkel is elég körülményes elindulni, nem hogy kettővel 😂 Szóval ők is járnak, meg mi is, aztán vagy sikerül együtt mennünk, vagy nem🤷🏼‍♀️Mi kb.hetente 1x tudunk eljutni, de változó, melyik nap. Ha bejön ez az állatkertezés nyugodtan írj rám privátban és akkor összebeszélhetünk, de lehet már csak jövőre, mert jövőhéten még lehet megyünk 1x, de nem tudom, mikor, mert zűrös hét lesz.
ma 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocs, #2 voltam.

ma 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

Mi eddig minden évben találtunk újabb és újabb okot/érdekességet, amiért érdemes.

1 év alatt azért mert friss erdei levegő, nyugodt környezet (nem bp-i állatkert). 1 évesen már bőven érdekelte a nagyobbat, a kisebb meg már 4 hónaposan óriás szemekkel bámulta a zsiráfot és alig lehetett elvinni onnan.

Nekünk ugyan nincs bérletünk, de évi minimum 2-szer elmegyünk a helyibe, plusz meglatogatunk egy távolabbi állatkertet/vadasparkot. A Nyíregyiben rengetegszer jártunk. Mióta a nagy olvas, még több az érdekesség, mert minden táblát elolvas, megszemlél.

Sose érdekelte őket jobban az állatkerti játszó, mint maga az állatkert és mindig jó kikapcsolódás.

ma 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!