Mikor érdemes előszőr álatkertbe vinnem a babámat és mennyi időre?
Olyan korban szeretném elvinni, amikor már felfog valamit a dologból.
Ti mikor mentetek először? Mennyi ideig voltatok ott? Hohy tudtátok megoldabi a szoptatást?
(Budapesti Állatkertre gondolok)
Viheted akármilyen kicsinek is, eleinte ugyan nem fok mindent fog fel, de a hangulat, az állatok képe azért hat rá.
Szoptatni meg sok helyen lehet, félrevonulsz egy nem forgalmas helyre, de sok éttermben, vagy hasonló helyen is biztosítanak egy védettebb sarkot
Mi 1 hónapos kora óta járunk és "felfog valamit a dolgokból".😁
Természetesen a saját szintjén. Ami azt jelenti, nem nagyobb szám neki, mint egy parkoló autó, mert neki mindkettő egyformán új, de szereti nézni az állatokat. A zebra még kontrasztos is😂 Messzire még nem látnak jól, de ilyenkor a legtöbb állat bent van, ahol kisebb a hely, így egész közel jönnek. Mi 2 etetés között megyünk a "séta időnkben", mert én belvárosban lakom és ott jobb sétálni, mint a körúton. Magam miatt mentem. Direkt azért vettem bérletet, nagyon megéri. Más kismamák is járnak így.(Remélem, nem szüntetik meg, így, hogy folyton reklámot csinálok neki🤣). Egyébként van szoptatós szoba 2, de télen csak a varázshegyi van nyitva.
Amikor látod rajta, hogy az utcán lelkendezik a szembejövő kutyáknak. A lányom még tuti nem volt 1 éves első alkalommal. A kicsi meg már 2 hónaposan jött velük, persze az más. :D Ha alszik a babakocsiban, maradhattok, amíg neked komfortos, ha haza kell vinni altatni, akkor ahhoz igazítod az időtartamot.
A szoptatást simán megoldottam egy-egy padon, a Pákász tanyával szemben van egy, ami háttal van a járdának pl.
Igazabol tokmindegy. Mert amig pici, nem erdekli feltetlenul, amikor meg mar nagy, 20 percenkent fog hisztizni valamiert. Vagy csak a jatszoter lesz a lenyeg 😂
Szoval en visszasirom, amikor tenyleg nyugodtan tudtunk meg vele setalgatni babakocsival es mi elveztuk az allatkertet, gyerek addig aludt. 😂
2-es!
Huh, ez szuperül hangzik.
Nekem 6 hetes a kisfiam, de nagyon meghoztad a kedvemet, hogy már holnap menjek és megvegyem a bérletet 😊
Ha meg keresel sétálópartnert az állatkertbe, keress nyugodtan 😇
Mi eddig minden évben találtunk újabb és újabb okot/érdekességet, amiért érdemes.
1 év alatt azért mert friss erdei levegő, nyugodt környezet (nem bp-i állatkert). 1 évesen már bőven érdekelte a nagyobbat, a kisebb meg már 4 hónaposan óriás szemekkel bámulta a zsiráfot és alig lehetett elvinni onnan.
Nekünk ugyan nincs bérletünk, de évi minimum 2-szer elmegyünk a helyibe, plusz meglatogatunk egy távolabbi állatkertet/vadasparkot. A Nyíregyiben rengetegszer jártunk. Mióta a nagy olvas, még több az érdekesség, mert minden táblát elolvas, megszemlél.
Sose érdekelte őket jobban az állatkerti játszó, mint maga az állatkert és mindig jó kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!