Milyen utasításokat kell értenie a babának 1 éves korra? Mikkel érdemes kezdeni?
Figyelt kérdés
júl. 6. 18:38
1/6 anonim válasza:
Kommunikálj vele úgy, mintha felnőtt ember lenne, ne nézz ki belőle kevesebbet, csak mert kisbaba.
Nincs előírás, hogy mivel kezdj. Beszélj hozzá és megtanul mindent.
Ha szeretnél tőle valamit, akkor mond azt, pl. Gyere ide/Kérem szépen/Nem szabad /Ülj le/Hozd ide.
Az én kisfiam ezeket tudta már 1 évesen, mert pici kora óta úgy beszéltem hozzá, mintha értené amit mondok neki.
S egyszer csak elkezdte végrehajtani az utasításokat.
2/6 anonim válasza:
1 eves gyerek az minden csak mar nem kisbaba :).
3/6 anonim válasza:
Szia, amiket az én egy évesem tud:kérem, nem szabad, gyere ide(ha érdekeset csinál nem hallgat rá), tessék, tedd bele, hozd ide (még csak mászik,ugyh ez sem mindig működik, csak ha apróbb dolgot kérek). Az anya taníts engem szerint 12,13 hónaposan a kéremet, és a tedd belet kell gyakorolni ilyen idős babával.
4/6 A kérdező kommentje:
2/ nem írtam hogy kisbaba de azért baba 😊
3/ de jó. Ezt a könyvet meg is rendeltem. Köszönöm. Hát mi most kezdünk ezekkel remélem nem későn. 9 korrigáltan 8 hós. Még csak forog. Amit írtál is most csináljuk hogy kérem szépen, köszönöm, nem szabad és hogy miért nem, vedd ki tedd bele vagy dobd bele.
júl. 12. 21:08
5/6 anonim válasza:
Van még ideje :) jó a könyv, vannak benne jó ötletek, de ne ijedj meg, ha valami nem megy, nekünk is sokszor van h valami nem akar menni, aztán visszatértünk rá később. Időben van teljesen, nekem is 10hosan ült fel és kezdett mászni, én először a dudojaval próbáltam a kéremet, tetszett neki, hogy betehette a számba, aztán mindig odaadta :)
6/6 anonim válasza:
Jaj és még annyi, hogy ciposdobozba csináltam akkora lyukat, amilyen kis labda volt otthon, és azzal gyakoroltuk a tedd belet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!