Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes valamivel kenni a...

Érdemes valamivel kenni a csípést, ha megcsípte a babát a szúnyog?

Figyelt kérdés
7 hónapos a babám, és vendégségben aludtunk, ahol éjjel sajnos szúnyogok voltak, és őt is megcsipkedték. Ha elkezd viszketni neki, vajon nyűgösebb lesz, ill. tudom neki enyhíteni valamivel, vagy ez van, hagyjam, majd elmúlik?
jún. 23. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem piszkálja, nem vakarja akkor felesleges. Ha igen, akkor fenistil.
jún. 23. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
44%

Én rázókeverékkel kenem be. A Fenistillel az a baj, hogy ugyan írja a betegtájékoztató, hogy "ha nagyobb bőrfelületet kezel, ne tegye ki napfénynek" de nekem egy picike csípés bekenése után is reakcióba lépett a nappal és nagyon viszketett, csípett és csalánkiütés szerűm lett.

Nem akarom kipróbálni, hogy a gyerekem is hasonlóan reagál-e, ezért kenem rázókeverékkel.

jún. 23. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
63%

Nekem májfoltom lett a Fenistiltől, szóval csak óvatosan

Ha nem vakarja, nem kell bekenni. Ha igen, akkor első körben hidegvíz, aztán nekünk az antivakarin jött be. :)

jún. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!