Milyen hálózsákot lenne érdemes vennem a babámnak?
Figyelt kérdés
Az első pár hónapban takaróval aludt, aztán amikor elkezdett nagyon forogni alvás közben is, pont akkor jöttek a nagy melegek, szóval a takarózás nem volt kérdés. Viszont most már újra hűvösebbek az éjszakák, és folyamatosan leforogja magáról a takarót. 9 hónapos, nagyon mozgékony, imádja fel-le pakolni a lábait a kiságyban ide-oda, emiatt attól tartok, rosszul viselné a hálózsákot, hogy abban kevésbé tud szabadon mozogni. Van valakinek valami javaslata, ami másnál bevált? Pl. lábas hálózsák vagy ilyesmi? Köszönöm, ha konkrétumot is tudtok ajánlani.
szept. 11. 08:47
1/8 anonim válasza:
Nekünk az Asti totyogó hálózsák nagyon bejött.
Van vékony, vastag, bélelt, mindenféle.
Olyan, mint egy buggyos nadrág (van hosszú ujjú, ujjatlan, van oldalt, hátul zipzáros) és a bokánál kicsit passzos. A lábfejét vissza lehet hajtani.
szept. 11. 09:03
2/8 anonim válasza:
Nekünk is a tipegő hálózsák vált be pont mint az első válaszolónál.
Szerintem érdemes egy számmal nagyobbat venni mint amilyen méretet hord a baba nálunk pl 80as ruhát hordott és 86-ost vettem így volt kényelmes rá nem lógott de nem is volt túl passzentos de szerintem ez is márka függő hogy milyen méretezésű. Én egy helyi baba boltba vettem.
szept. 11. 09:10
3/8 anonim válasza:
Nekünk sima hálózsák van, ilyenkor még a nagyon vékony, egyrétegű verziót használjuk (pl. Brendon), ebben szerintem viszonylag szabadon tud mozogni, mivel elég bő is, meg nyúlik is.. A fiam már két éves lesz, pici kora óta imádja ide-oda pakolászni a lábait és betámasztani a lábait a rácsba, de sosem zavarta a hálózsák.
szept. 11. 09:12
4/8 anonim válasza:
volt sima és tipegő hálózsákunk is. Mind a 2ben ordított.
Én csak vastagabban öltöztettem, majd időelött estére eindítottuk a szobájában a fűtést.
szept. 11. 10:53
5/8 anonim válasza:
1,5 éves koráig sima (Lidl, Aldi) hálózsákokat használtunk, akkortájt kezdett stabilan járni és kikerült a három oldalrács is az ágyából, így akkor váltottunk tipegőre. Ezekből használtan vettünk néhányat.
szept. 11. 10:53
6/8 anonim válasza:
Amig nem allt fel, addig hagyomanyos halozsakot hasznaltunk, azota tipegot.
De en siman veszek hasznaltan is, ezek azert jo allapotuak szoktak lenni tobbnyire, nezz korul vinteden esetleg.
szept. 11. 10:55
7/8 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a 4#nek. Utálta a hálózsákot, a takarót meg lerugdosta magáról. Inkább felöltöztettem melegebben, meg ment a fűtés rendesen.
szept. 11. 11:10
8/8 anonim válasza:
Nálunk nem jött be semmilyen hálózsák. Vastagabban öltöztettem mindkét gyerekem. A takarót a kisebb a mai napig lerúgja (1.5 éves), a nagyobb már elviseli (6 éves).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!