Érdemes hálózsákot vennem a babának, ha november elején születik?
Hát, attól függ, hogy milyen a hálózsák. :)
Én pl. ujjatlan hálózsákban simán altattam márciusban a babámat (akkor született), de most is, mielőtt bejött ez a nagy meleg.
De novemberben egy hosszúujjú hálózsák alá csak egy rövidujjú bodyt adnék. Szóval sztem nem hülyeség, bár inkább akkor van ennek jelentősége, ha nem viseli el már nagyobb korában a takarót, lerúgja magáról.
Ízlések és pofonok, ahogy ezt már előttem is írták. Mi legalább 5 féle hálózsákot kaptunk, októberre voltam kiírva, végül szeptemberben született. Eleinte nem hálózsákoztam a picit, és végül úgy megszokta a takaróját, hogy még itt a nyári harminc fokokban is a megszokott takarója kell neki - anélkül rosszabbul alszik, rövidebbeket, stb. A takarója, az altatója és nem hogy kitakarózni, de még ebben a melegben is gyömöszkéli, mikor kitakarom, keresi akezével álmában és magára húzza, imádja! :)
Majd a babád "megmondja", hogy szereti e a hálózsákot, vagy inkább takarót kér :)
Kellemes babázást majd!
9 hónapos baba anyukája
Az enyém szerette a hálózsákot. Most is szereti. Melegben persze nem adok rá. Egyet vegyél aztán meglátod. Van olyan ami 22 fokot csinál, én azt használtam-használom.
ezt a fajtát használja a gyerek. vaganza a neve.
Én az első két hónapban nem szerettem, mert kellett éjszaka is pelenkázni és bőven elég volt leszedni róluk a bodyt, rugit. Takartam őket. Amikor elmaradtak az éjjeli pelusozások, utána viszont szerettem a hálózsákot, de kizárólag tavaszig, nyáron abszolút nem.
Én szerintem érdemes zsákot venni, de ne újszülött méretet, hanem picit nagyobbat. Mondjuk januártól májusig használhatót :)
mi Németoban élünk,eleinte én is furcsálottam,de itt csak ez az ajánlott.novemberben született a kisfiam,és semmi gond a hálózsákkal,szereti,az éjjeli pelusozás se gond
1x napközben pléddel takartam be,benéztem hozzá,és a fején volt,soha többet takaró,még napközben sem,csak ha a szobában vagyok,én 2 90 cm-eset vettem kb 2 hónapos korában,télit az sokáig jó lesz.alá egy rövid ujjú bodyt és pizsifelsőt kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!