Hol érdemes hálózsákot venni (akár rendelni)?
Figyelt kérdés
Olyat ami nem 70-90-110 cm hosszú, hanem rendes méretezésű (nekem 80-as kellene). Kicist vastagabb kellene2012. nov. 5. 13:06
1/6 anonim válasza:
Vatera, teszvesz
Tescoban is kapni
2/6 anonim válasza:
Azt hiszem Auchanban láttam iszonyat cukikat.
3/6 Jégtánc válasza:
XX kerben,nemrég vettem 1500 ami melegebb.Ott így számozzák ahogy neked kell.Jah újat
4/6 anonim válasza:
Én most vettem a Tescoba! Szerintem nagyon jó! Vastag is, csak 1 hosszú ujjú bodyt kell alá tenni a gyerekre! :) És 6-18hósig használható! Pont jó a hosszúsága, még a 74cm-s 8hós lányomnak is tökéletes... nem kényelmetlen! :) De ha rendes méretet szeretnél, akkor Auchanba lehet kapni, de nem olyan melegek azok! Vagy még C&A! De szerintem az nagyon drága, nem szoktam annyira nézni az árakat, ha vásárolok, de pl. ezekben a márka boltokban 7ezertől kezdődnek a hálózsákok... az meg szerintem 1 hálózsákért sok!
5/6 anonim válasza:
Elefáni....Vaganza márkájú,magyar termék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!