Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hálózsákot mennyire szeretik...

Hálózsákot mennyire szeretik a babák? Milyet érdemes venni és hogy oldjátok meg hogy ne ébredjen fel rá mikor beleteszitek?

Figyelt kérdés

Van már egy gyerekem, nála nem használtunk hálózsákot, ki is takarózott aztán sokat.... de akkor már késő volt hozzászoktatni, így a picinél gondoltam érdemes volna. Viszont kiváncsi lennék milyet érdemes venni. Több zsákot láttam pl vaterán ahol a zipzárja elől van. Ez mennyire kényelmes egy hason fekvő gyereknél? VAlahogy zavar engem, hogy azon feküdjön, vagy létezik oldalt zipzáras is?

A másik mikor adjátok rá? Mert ha bealszik a kezembe és leteszem lehet hogy felébred ha akkor teszem a hálózsákba, hiszen általában egy baba felébred ha öltöztetik, feltéelezem erre is felébredne. Szóval érdekelne a tapasztalat.

2017. júl. 27. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

1. A legtöbb gyerek imádja.

2. Abban altadod el, fürdés, hálóruha, zsák, ezután a szopi/tápszer/ringatás/amit szoktatok. Én csak éjszakára használtam, nappali alvásánál takarok.

3. Van oldalt cipzáros is, de az elöl zipzárosak se zavarják őket, úgy, ahogy a rugikon lévő cipzár, patent stb. sem. Én is tartottam ettől, de nem. De sok oldalcipzáos modell van, ha az szimpibb.

4. Ujjatlant érdemes venni, mert többféle módon alá tudod öltöztetni.

2017. júl. 27. 16:21
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Létezik oldalt cipzáras is, igen, sőt alul csukható is. Nekünk a plüss hosszú ujjú elől cipzáras vált be, sokszor volt hogy a már alvó gyerekre adtam rá. Pelenkárón ki volt készítve a hálózsák, 4 mozdulattal rá lehet adni a zsákot, kb 10 másodperc. Nem ébredtek rá sose. Egyik gyerekemet se zavarta az elől cipzár az alvásban. Viszont nekünk a vastag hálózsák nem vált be.
2017. júl. 27. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Van oldalt cipzáros is, de a lányom az elől cipzárosban is remekül aludt hason. Újszülöttnél egyébként nem ajánlják, csak kb. 3 hónapos korttól.

Mi nem utólag csempésztük bele, hanem hálózsákban altattuk. Ringatva.

2017. júl. 27. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Meddig használtátok, mármint mennyi idős korig?

Mennyire tud benne mocorogni?

2017. júl. 27. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Van olyan, amelyiknek az oldala cipzáros. De ennek az a hátránya, hogy később ha feláll, a vállán lévő patent lazán szétjön. Volt amelyiknél ki is szakadt a patent. Nekünk ilyen volt:

[link]

Simán bele tudod tenni alvás közben, csak előre meg kell igazítani, aztán mivel patent van rajta a babát nem kell mozgatni ráadáskor. Az enyém mondjuk hason alszik és hasra eleve nem tudtam úgy rakni, hogy ne keljen fel de utána vissza tudtam altatni már a kiságyban. A kicsivel nincs ilyen probléma, ő szépen kiságyban elalszik így még ébren könnyen kivitelezhető.

Amúgy szerintem szoktatás kérdése nagyrészt. Első babám 2 hetesen kezdtem hálózsákban altatni (hasfájós volt, akkor az oldalán altattam és a takarót már akkor lerugdosta magáról ahogy húzgálta a lábát a pukik miatt), második babám 4 napos kortól alszik hálózsákban, könnyen elfogadta mindkettő.

2017. júl. 27. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, meddig fogjuk, most a nagy meleg miatt minden nélkül alszik, de ősztől ismét elővesszük. Most 2 éves.
2017. júl. 27. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte használtam,de hiába oldalt zipzáras a kislányom hason nem tudott benne kényelmesen aludni...
2017. júl. 27. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:

3 éves és télen használjuk, sőt, kéri. Oldalt cipzáros, ha elege van, ki tud bújni belőle. Lehúzza a cipzárt, kibontja a patentokat is.

Nyáron takarót használunk, mert 22-23 fokban gyakorlatilag mindegy, illetve már be tud takarózni egyedül is.

2017. júl. 27. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi 7 hosan adtuk ra eloszor.egyaltalan nem zavarta.

Alvas elott adtuk ra.

Most 16 hos,remelem ezen a telen is elfogadja.

A mienk elol patentos volt.

2017. júl. 27. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Ujszulott kora ota hasznaljuk. Nyaron vekonyat. Utolso etetes elott rakom bele. Tokeletesen alszik.
2017. júl. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!