Szerintetek erdemes szelcsovet hasznalni?
2 honapos a babam es foleg reggel es ejjel nagyon gorcsos. Nem sir ejjel csak reggel de almaban is nyom es nyom alug akar a purc kijonni. Cseppek nem hasznalnak
A kerdesem az , hogy kell hasznalni a szelcsovet , mikor , maponta mennyit ?
Mi is mindent kipróbáltunk, az összes cseppet, de semmi nem használt. Elkezdtük szélcsövezni és az vált be a legjobban. Mi minden este ,,leengedtük,, szegényt, de ha kellett, akkor napközben is. Én jó sok babaolajat nyomtam a csőre, így nagyon könnyen csúszott. Láttam az arcán, hogy megkönnyebbül.
3 és fél hónapos korában elmúlt a hasfájás. Nem szokott hozzá a szélcsőhöz! Tudott utàna pukizni, kakilni egyedül is. Óvatosan kell csinálni, jó sok krémet vagy olajat kell használni és akkor nem lehet vele felsérteni.
Van az a puhabb anyagbol keszult, regi tipusu szelcso. Azzal tuti nem serted fel odabent.
Mi honapokig hasznaltuk, eletmento volt! Ha 1-1,5 napig nem volt szeklet, akkor furdes elott csoveztuk. Egyaltalan nem elte meg rosszul, sot. Gondolom megkonnyebbules volt Neki, igy egy nyikkanas nelkul szepen turte.
A hozzataplalas kezdeten magatol beindult a dolog, pedig en is feltem, nehogy hozzaszokjon a csohoz. De szerencsere most mar megy segitseg nelkul is, gondolom a gyumolcs-zoldseg sokat segit (viszont banan, alma, repa megfogja a szekletet, azzal majd vigyazzatok, ha mar elkezdesz kanalasakat adni. Erdemes vegyiteni pl szilvaval, sutotokkel, ilyesmi)
a szélcső világmegváltó találmány!
használata: kicsit bekrémezed popsikrémmel, majd óvatosan bedugod a popsijába. érezni fogod, hogy mennyire mehet, na meg hallani is, mert amint elég mélyre értél, szimplán leereszt a gyerek :D jó esetben csak azt :p
egészen puha szilikonból van a cső, nem kell félni, hogy ártasz vele. kíméletesebb, mint a lázmérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!