Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hós Babának milyen tonhalat...

11 hós Babának milyen tonhalat érdemes adni? Illetve kínaiból is ok, vagy inkább neki kaját ne onnan?

Figyelt kérdés

Tudom ez biztos az én dilim, de nem teljesen bízok a kínai diszkont áruk minőségében, most viszont kaptunk Riomare tonhalat. Tudom most 1-2-én puffogni fognak meg konteósnak hisznek, de régebben hallottam rossz híreket.. Termékekről, de élelmiszerről is volt érdekesség.

-viszont az érdekelne leginkább, hogy Riomare tonhalat, ami olivaolajos, ha kinyomkodom kicsit és elkeverem neki valamivel pl, adhatok már neki?

aug. 3. 00:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Tehát mindegy az, hogy olajos vagy natúr leves verzió?
aug. 3. 00:09
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

A riomare a legjobb. Van egy bizonyos fao szám és azt kell nézni. Abban vannak rossz helyek, az általában az olcsóbb rossz minőségű halak és vannak a jobb helyek, a drágább jobb minőségű halak.

Én a riomareról tudom hogy megbízható eddig mást nem néztem.

aug. 3. 00:10
 3/5 A kérdező kommentje:
2 köszi szépen az infót! :)
aug. 3. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
A kínai és a Rio mare milyen kapcsolatban van?
aug. 3. 07:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno azt mondta a gyerekorvos, hogy 1 éves koráig inkább vegyek üveges bébiételt, ami halas. Az tuti be van vizsgálva, az biztos jó.
aug. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!