Nagyon rossz anya vagyok azért, mert legszívesebben visszacsinálnám az egészet?
Igen, tudom én vagyok a hibás az egészért, mert én tehetek róla, hogy jött, nem ő akart jönni. Szeretem nagyon, mindent megteszek érte, rengeteget foglalkozom vele és mindene megvan, de én szülés előtt elég szabadon éltem. 12 órákat dolgoztam, amit imádtam egyébként, jártam szórakozni, barátokkal és most minden megszűnt. A testem is borzalmas lett. Nem tudom elfogadni. Dolgozom rajta, de nem sikerül.
Sokszor úgy érzem örülök, ha nem velem van. Más is érez így? Szörnyű anya vagyok?
Nem- nem, ezt mások írták, hogy eszik, alszik. Én írtam, hogy már nagyon régóta nem alszik szinte egyáltalán napközben és rengeteget foglalkozok vele.
A munkáról nem tudok lemondani, igaz, hogy amióta van gyerekem az is egy nyűg, de a logisztika miatt. Viszont örülök, ha dolgozom és nem nekem kell a gyerekkel lennem.
Köszönöm a válaszokat, ezek alapján igyekszem gondolkodni hogyan tovább!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!