Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sajnos évek óta rossz szokásom...

Sajnos évek óta rossz szokásom, hogy a jobb oldalamon könyöklöm, akár órákon keresztül is. Elasszimetrializálódott a testem. Hogyan tudom visszacsinálni?

Figyelt kérdés

Megszoktam, hogy az ágyamban amikor tv-zek, laptopozok, telefonozok, akkor a jobb könyökömön támaszkodom.

Így alaphelyzetben szembe a tükörrel a jobb oldalon olyan, mintha lenne csuklyám, a másik oldalt pedig olyan, mintha semmi nem lenne. Plusz a mellizmom is kicsit feltolódott a balhoz képest.

Ahhoz, hogy közel egyenlő legyen a kettő, vissza le kell feszítenem a jobb vállövemet. De még így is látszik a különbség.

Hátazásnál és mellezésnél sajnos ki is jön a dolog, a bal oldalam jobban fejlődik hát és mell szempontjából is, mert a jobb vállamat nem tudom szabályos helyzetben tartani.

Mivel tudnám visszacsinálni ezt az egészet?

Troll kérdésnek tűnhet, de sajnos teljesen komoly.

2020. júl. 1. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

Elasszimmetrializálódott?

Idióta!

2020. júl. 1. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, kimaradt egy m betű, bocsánat!
2020. júl. 1. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Elasszimmetrializálódott xD Én meg összecsináltam magam a röhögéstől.
2020. júl. 1. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen mindegy, hogyan írod! Nincs ilyen szó!
2020. júl. 1. 22:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Értettétek mi a lényege? Igen. Akkor miért kell fennakadni ezen a dolgon? :D
2020. júl. 1. 22:21
 6/8 MadSeal ***** válasza:
100%

Lehet egy csontkovács segítene.

Na meg persze ezt a könyöklést hagyd el teljesen, figyelj oda a tartásra, amikor csak eszedbe jut. Táskát mindig mind a 2 válladon hord illetve beiktathatsz több egykezes gyakorlatot.

2020. júl. 1. 22:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 1. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
En a tobbiekkel ellenben egy gyogytornaszt ajanlanek, ok jok az asszemitriak kijavitadaban.
2020. júl. 1. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!