Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon rossz anya vagyok...

Nagyon rossz anya vagyok azért, mert legszívesebben visszacsinálnám az egészet?

Figyelt kérdés

Igen, tudom én vagyok a hibás az egészért, mert én tehetek róla, hogy jött, nem ő akart jönni. Szeretem nagyon, mindent megteszek érte, rengeteget foglalkozom vele és mindene megvan, de én szülés előtt elég szabadon éltem. 12 órákat dolgoztam, amit imádtam egyébként, jártam szórakozni, barátokkal és most minden megszűnt. A testem is borzalmas lett. Nem tudom elfogadni. Dolgozom rajta, de nem sikerül.

Sokszor úgy érzem örülök, ha nem velem van. Más is érez így? Szörnyű anya vagyok?

dec. 9. 13:03
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
#18:nem,nem én voltam, mindenben rengeteget segít a férjem és annyira vészesen sokat nem dolgozik.
dec. 9. 15:38
 22/53 anonim ***** válasza:
90%

Hát, hogy a kérdesre válaszoljak, anyának tenyleg nem vagy túl jó, most, de később még alakulhat, és ez nem az emberi minősegedre vonatkozik. Eleve miert dolgozol? Most itt van pár év, ami kiesik. Igy is ugy is kiesik, de vége lesz!!

Meg kell próbalni arra koncentralni, hogy ne akarj ugy élni, úgy érezni,mint eddig. Mert az nem fog menni, és csak frusztráltabbá tesz. Azt találd ki, hogyan éled túl a következő másfél évet. Mindenkinek jobb lenne.

dec. 9. 15:45
 23/53 A kérdező kommentje:

#22:azért dolgozom, mert nem akartam a karrieremet feladni és azt hittem sokkal, de sokkal jobbat fog tenni, mert a gyerek előtt nagyon szerettem.

Egyébként 25 éves vagyok, csak arra elfelejtettem reagálni.

dec. 9. 15:53
 24/53 anonim ***** válasza:
40%

Es ha nem dolgozol 1-2 evig, vége a karrierednek? Még nagyon fiatal vagy! Tudom már keső, de akkor miert nem vártatok a gyerekkel? Ennek igy semmi értelme... igy a munkadat se tudod csinalni, gyereket se tudsz nevelni, és lassan már élni sem tudsz. A gyerek adott. A karrieredet es az életedet még bőven újra tudod gondolni. Még előtted az egész élet! Engedd el ezt a következő egy-két évet, ne ragaszkodj az elképzeleseidhez, mert kicsinálod magad.

dec. 9. 16:29
 25/53 A kérdező kommentje:
#24:hatalmas hibát követtem el, tudom. Nagyon nehéz lenne újra építeni, amit már elértem. Ebből most jelenleg semmiképp sem szeretnék leadni. Legalább a karrierem legyen rendben, ha már más sosem lehet. És, ha az rendben van lehet egyszer több értelmét fogom látni ennek az életnek.
dec. 9. 16:40
 26/53 anonim ***** válasza:
82%

Akkor keress egy nagymamát, aki felneveli. Mert ha karrireddel akarod magad a felszinen tartani egy nem egeszen fel eves baba mellett, az egy folyamatos kudarc lesz a következő időszakban.

dec. 9. 17:28
 27/53 A kérdező kommentje:
Szerencsére sokat segít a nagymama. Csak így tudok dolgozni. De még aktívan dolgozik ő is sajnos.
dec. 9. 17:34
 28/53 anonim ***** válasza:
14%
Mivel foglalkozol ha szabad kérdezni?
dec. 9. 17:48
 29/53 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem szeretném ide kiírni.
dec. 9. 17:55
 30/53 anonim ***** válasza:
50%
Tuti valami mlm :D
dec. 9. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!