Nagyon rossz anya vagyok azért, mert legszívesebben visszacsinálnám az egészet?
Igen, tudom én vagyok a hibás az egészért, mert én tehetek róla, hogy jött, nem ő akart jönni. Szeretem nagyon, mindent megteszek érte, rengeteget foglalkozom vele és mindene megvan, de én szülés előtt elég szabadon éltem. 12 órákat dolgoztam, amit imádtam egyébként, jártam szórakozni, barátokkal és most minden megszűnt. A testem is borzalmas lett. Nem tudom elfogadni. Dolgozom rajta, de nem sikerül.
Sokszor úgy érzem örülök, ha nem velem van. Más is érez így? Szörnyű anya vagyok?
Hát, hogy a kérdesre válaszoljak, anyának tenyleg nem vagy túl jó, most, de később még alakulhat, és ez nem az emberi minősegedre vonatkozik. Eleve miert dolgozol? Most itt van pár év, ami kiesik. Igy is ugy is kiesik, de vége lesz!!
Meg kell próbalni arra koncentralni, hogy ne akarj ugy élni, úgy érezni,mint eddig. Mert az nem fog menni, és csak frusztráltabbá tesz. Azt találd ki, hogyan éled túl a következő másfél évet. Mindenkinek jobb lenne.
#22:azért dolgozom, mert nem akartam a karrieremet feladni és azt hittem sokkal, de sokkal jobbat fog tenni, mert a gyerek előtt nagyon szerettem.
Egyébként 25 éves vagyok, csak arra elfelejtettem reagálni.
Es ha nem dolgozol 1-2 evig, vége a karrierednek? Még nagyon fiatal vagy! Tudom már keső, de akkor miert nem vártatok a gyerekkel? Ennek igy semmi értelme... igy a munkadat se tudod csinalni, gyereket se tudsz nevelni, és lassan már élni sem tudsz. A gyerek adott. A karrieredet es az életedet még bőven újra tudod gondolni. Még előtted az egész élet! Engedd el ezt a következő egy-két évet, ne ragaszkodj az elképzeleseidhez, mert kicsinálod magad.
Akkor keress egy nagymamát, aki felneveli. Mert ha karrireddel akarod magad a felszinen tartani egy nem egeszen fel eves baba mellett, az egy folyamatos kudarc lesz a következő időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!