Úgy érzem, hogy nem szeret a 4 hónapos kislányom. Csak bebeszélem magamnak, vagy valós lehet a dolog?
Én vagyok az apa, első gyerekem.
Furcsa, mert éjszaka ha felkelek hozzá, akkor általában tök jól elvagyunk, de nappal sokszor elutasít, nem marad meg nálam.
Ennek ellenére sokat foglalkozok vele, etetem(sajnos tápszeres), büfiztetem, pelenkázom, és (kisse ügyetlenül) öltöztetem, beszélek hozzá, próbálok játszani vele.
Szerintetek csak én reagálom túl? Lehet, hogy idővel jobban kötődik majd hozzám?
Bebeszéled magadnak.
Jobb lesz, csak idő kell a dolognak. Vannak ilyen babák akik csak később kezdenek el kimutatni kötődést.
Ne érezd magad rosszul emiatt. Csinálj mindent úgy ahogy eddig, gondoskodj róla, törődj vele és szeresd. Pár hónap múlva akkora lesz a szeretett kölcsönösen köztetek hogy el is felejted hogy volt amikor úgy érezted hogy nem szeret.
4 hónapos!
Az anyját se szereti. Csupán most kezd rájönni arra hogy ők különböző lények.
A kötődés majd kialakul köztetek is
Ilyenről biztosan nincsen szó. Egy 4 hónapos baba meg nem ilyen tudatos. Ne aggódj.
Viszont a “sajnos tápszeres” kifejezést remelem a feleséged előtt hanyagolod. Igen csak bántó lehet. Vagy ha nem tetszik hogy anyának nincsen teje a akkor próbáld meg te mellre tenni hátha…de gyanítom nem fog menni.
5-ös bocs, rosszul fogalmaztam,
Egyebként volna tej csak nem fogadja el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!