Normális ez? A férjemnek előző háasságából van egy 19éves auti fia , nekünk van egy 4hónapos közös fiunk. Na mármost ott tartok ,hogy fogom a kicsit és itthagyom a férjem. A történet az hogy csak a nagy gyerekkel foglalkozik ,a kicsit lekakálja
Hát.. a babát csak gondozni kell, a 19 évest meg nevelni is, főleg ha auti. Bár annyira nem lehet vészes, sőt, ha munkát is kapott, akkor szinte nem is érződik az autizmusa. De amúgy megértem, nekem is rosszul esne, jó az egészben, hogy a csecsemőt nem igazán érdekli a dolog.
Ilyen helyzetben én bevezetném a "mérést". Tehát szépen megegyeztek, hogy napi 1 órát szánjon a gyerekre legalább, ebbe biztos belemegy. Valami stopperen mérjétek, csekkoljon be-és ki a babázásból, így nem lesz vita, hogy ki mennyit van a gyerekkel, házimunkával szokott még ilyen gond lenni, az egyik megmozdul 3x egy héten, és úgy érzi egész héten takarított, ott is a mérés a megoldás.
19 éves gyerek mellé tesó? Apuka egészen biztosan idős apának, teljesen felesleges volt egyébként vele gyereket vállalni, fogalmam sincs, mit gondoltál, 40+os szülő.. Én nem pattognék rajta, hogy auti gyerek, enyhén érintett, és átlagos 19 évessel is szoktak időt tölteni a szüleik, ezt nem kellett volna kiemelned. 19 éves kamasz, most kezdi az életet, sok vele a meló, hogy rendes ember legyen belőle, akkor is, ha elmúlt 18 éves és hivatalosan felnőtt(ezt a korhatárt ki kellene tolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!