4 hónapos baba mellett dolgozni? Tapasztalatok érdekelnek.
Sajnos nincs más választásom, a férjem kijelentette, hogy sokba vagyunk neki. Én egyáltalán nem költekezek, csak a legszükségesebbeket veszem meg (pelenka, tápszer) , mégis a párom terhére vagyunk. Sajnos anyagilag nagyobb részben tőle függünk, ennek szeretnék véget vetni.
A babára anyukám tudna vigyázni.
Mivel a csed több, mint a nettó fizetésed volt (ugye 100% és csak szja-t vonunk belőle), ezért semmi értelme nem lenne.
Hat hónapos kora előtt te semmi ellátást nem kapsz, ha visszamész, elveszik a védettséged is az első munkanapon.
És ezt a szándékodat mondtad a férjednek? Nem mindegy az sem, mit, hogyan és hol dolgoznal. Például a baba születése előtti munkahelyeden (ahol tudják mi a helyzet), netán home office-ban, vagy utazni kell, esetleg fizikai vagy irodai munka?
Hany órában?
Abból amit írtál, annyit lehet válaszolni, hogy attól függ... Meg hogy mindent lehet.
Remélem, ha találsz melót, egyben a válópert is beadod a kecsegje ellen.
Ha anyukád vigyáz rá, lehet mellette dolgozni, ha otthon van, nem nagyon.
Ezt így kijelentette a férjed? Jó nagy bunkó.
Amikor a gyereket vártátok, nem tudta, mennyi költséggel jár egy gyerek?
"Terhére vagyunk.." - mintha kb szívességet tenne neked. Elmondom neked, ez csak rosszabb lesz! Lécelj le, míg lehet.
Gondolom nem jár neked CSED (aminek több oka lehet! Én 15 éve dolgozom, de lehet nem lesz CSED se GYED, mert határozott jelenleg a szerződésem, és ha úgy döntenek nem hosszabbítanak akkor rosszul jártam).
Egy 4 hónapos gyereknek még szüksége van rád, esetleg max 4 nagyon max 6 órás munkát tudnék elképzelni közelben, vagy home office.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!