Izabella220 kérdése:
Kislányomnak 4hónapos korától kb kitapintható egy kis borsónyi duzzanat jobb oldalt a nyakán. Már lassan 2éves és ugyanúgy tapintható. Nem húzódott vissza.Már látta háziorvos azt mondta nem kell vele foglalkozni.Valakinek hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 15:12
1/8 anonim válasza:
Fiamnak is van. Engem zavar, de az orvosok szerint semmi nincs vele. Semmi baja amúgy sem, kb. sose beteg, nincs mit csinálni vele, szerintük.
2/8 A kérdező kommentje:
Engem is zavar tiszta paramami vagyok, soha nem voltam ilyen pedig. Igazából hála istennek nekem is egészséges a kislány csak azért zavaró, bízom benne hohy nem helent semmit. Megnyugtató ha más is tapasztalt ilyet.
2020. jún. 16. 15:24
3/8 anonim válasza:
Tesomnak is volt ilyen nyirokcsomoja...megneztek azert UH n is, de neki isnazt mondtak semmi gond, csak az immunrendszere dolgozik
4/8 anonim válasza:
Gyerekkorom óta van nekem is, nem fáj meg semmi
5/8 anonim válasza:
Fiamnak is volt, azt mondta a doki, amíg nem egy nagyobb cseresznye nagyságú ne foglalkozzak vele, az immunrendszere dolgozik.
6/8 anonim válasza:
Énis paráztam, amikor először éreztem neki. Lassan 4 hós a babám, 2 hós kora óta neki is van mindkét oldalt a nyakán hátul, doki is látta és ahogy előttem írták, bizony nyirokcsomó, immunrendszere dolgozik:)
7/8 anonim válasza:
Nekem is ez van csak bal oldalt. Egyszer azt mondtág egy jó indulatú.. valami. Még most is ott van. Nem mondom, hogy ugyan az, de ne sietsd el az aggódást.
8/8 anonim válasza:
Kérdező, mi lett azóta? Megmaradt? Okozott valami gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!