Kislànyom kétéves elmúlt, de nagyon rossz evő. Alig eszik valamit, és persze nem is hízik. Arra gondoltam kipróbálom a Béres cseppet étvágy javításra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Hatásos lehet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 21:56
1/16 anonim válasza:
A béres nem mindenkinek csinál étvágyat van akinek igen van akinek nem. Persze ki lehet próbálni ártani nem árt de szerintem valami étrend kiegészítő rágó tabletta talán alkalmasabb lehet.
2/16 anonim válasza:
Szia! Az en 7 honapos kislanyomnak bevalt, 2 hete kapja a Beres Csepp Extrat, mi eredetileg immunerositesre vettuk a virusos idoszak miatt, de par napja hatarozottan jo etvagya van, ami eddig nem volt rola elmondhato, igy csak ehhez tudom kotni. :)
4/16 anonim válasza:
Mi is apetistert használunk. Hivatalosan csak 3 éves kortól adható, de nekünk a gyerek orvos azt mondta nyugodtan adjuk neki, mert csak gyógynövények vannak benne (2 éves)
Nekünk használt, határozottan jobb az étvágya
5/16 anonim válasza:
A 2 éves kisfiam beteg volt decemberben, utána nehezen jött meg az étvágya. Gondoltam megér egy próbát a Béres csepp. Megkérdeztem a háziorvosunkat,hogy adhatom-e, azt mondta, nyugodtan. Így vettem neki és visszaállt az étvágya:) Amúgy ő alapjában mindenevő, nem válogatós, csak a betegség gyengítette le.
6/16 anonim válasza:
Rokonom fia hasonló, és ő ilyen receptre felíratható italt iszik, amit egyébként a rákosok isznak akinek ugye nincs étvágyuk, de kellene a tápanyag a szervezetüknek.
Nutricia - Nutridrink a neve
7/16 anonim válasza:
Mekkora a lányod? Cm, kg?
Csak hogy kizárjuk, hogy eltúlzod-e. A múltkor is egy olyan anyuka vekengett itt, akinek 85 centihez 12 kg volt a gyereke, ami teljesen normális.
Utolsó, a gyerekeknek valónak NutriniDrink a neve és nem ajánlom. Étvágyat nem csinál, hanem konkrétan eltelíti a gyereket, mást nem bír enni. Annak való, aki beteg.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok hogy írtatok. Hogyan adagoltàtok a Béres cseppet (mármint mennyit) és mibe a legjobb beletenni? Reggel és este tejet/kakaót iszik abba tenném bele.
2020. ápr. 7. 08:25
9/16 A kérdező kommentje:
Egyébként kivétel nélkül mindenkit felpontoztam! Számomra minden válasz hasznos volt.
2020. ápr. 7. 08:26
10/16 anonim válasza:
A fiamnak is adom, ugyanezen célból mióta elérte a 10 kilót. Neki nem csinál plusz étvágyat, de idén télen lényegesen kevesebbet volt beteg mint tavaly, illetve ha volt is sokkal enyhébb lefolyású volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!