2 hónapos Kislányomnak 37.7 a testhője szájban mérve cumislázmérővel. Ezzel mi a teendő? Oltás után vagyunk egy nappal. Hozzáteszem tüsszentgetett az elmúlt napokban és így kapta meg a szurikat Nagy baj van?
Hát én mást olvastam
Egyébként tegnap közvetlen oltás után megmertem és akkor 36.9 volt ..
Ha te mást olvastál akkor miért kérdezgetsz?
Az egészségügyi diplomámmal nem állok itt le veled vitatkozni , aki szerint a 37. 7 az nagy bajt jelent, főleg szájban mérve , ahonnan eleve le kell vonni. Egyébként otthon vagy, használd az internetet valami hasznosra is, és olvass utána, hogy mi az a láz, hogy konkrétan egyáltalán nem veszélyes és mit kell csinálni.
Én is eü-s vagyok, gyerekápoló. 37,7 még semmi bajt nem jelent. Figyelgesd tovább a hőjét és ha nagyon felmenne vagy azt látnád rajta, hogy bágyadt, elesett, akkor elég majd a dokival beszélned. Borogatni ne borogasd, mert megfázik és fölösleges mert ha beteg azon úgysem segít, ha a combját borogatod annak meg pláne nincs értelme.
Itasd vagy szoptasd gyakrabban és figyeld hogyan változik az állapota.
És nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!