Babám többször felkelt az elmúlt pár napban éjszaka, és nappal is nyűgösebb. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Az enyém 11 hetes, eddig 6-8 órákat aludt egyhuzamban, most meg 2,5-3 óránként megébred éjszaka is. Szopizik egy keveset, aztán beájul. Nappal meg sokszor nyűgös, pedig egyébként nem nagyon lehet kihozni a sodrából. Fogzáshoz és növekedési ugráshoz talán még korai. (Bár az öklét/ujját folyton szopizza és a nyála is patakokban folyik.)2010. júl. 14. 08:57
1/4 anonim válasza:
Dög meleg van. Még én is kínlódok és nyűgösebb vagyok a kelletnél. Ráadásul éjjel sem hűl a levegő.
2/4 anonim válasza:
A nagy melegről van. Enyém 14 hónapos, és mióta ilyen nagy meleg van, a szokásos este 8 óra helyett ilyen fél 10 felé alszik el nagynehezen :( Hát csak reménykedem, hogy visszarázódunk, ha kicsit levonul ez a kánikula..
3/4 anonim válasza:
Szerintem is a meleg. Az én fiam már 5 hónapos. Eddig átaludta az éjszakákat kb 3,5 hós kora óta, de már két éjszaka fel kell enni hajnali 2 körül... Ha már nem cicizik és elveszem tőle, akkor meg sír! Ha visszaadom neki, beleszív kettőt, és már alszik is. Szegény nagyon szenved ettől az időtől. És nappal is nyűgös szintén. De hát mit tud szegény csinálni?! K..va meleg van, én is nyűgös vagyok egész nap...
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor talán csak szomjas a kis drágám. Remélem, tényleg mihamarabb elmúlik, mert még újszülött korában sem kelt fel éjszaka ennyiszer.
2010. júl. 14. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!