Mit tennétek, ha a 4 hónapos babának titokban adnának enni?
Anyukámnak számtalanszor elmondtam, hogy ne kínálja neki az ételt. Értem, hogy már elkezdhetném a hozzátáplálást, de ezt is én szeretném, ráadásul úgy ahogy jónak látom.
Egyszer rajta kaptam, hogy egy szelet almát kóstoltatott vele.
Továbbá mindig “viccelődik”, hogy majd mennyi sütit/csokit minden féle jót fog kapni, amint vigyázhatnak rá.
Viszont az ilyenekből kifolyólag én nem bízom benne, mert tudom, hogy megcsinálja (van már 2 unokája).
Titokban nekik is adott teát, mert “biztos fáj a hasuk” és már néhány hónaposan csokikat is adott nekik.
Nagyon kiakadnák és biztos nem bíznám rá
Meg ha elkezded hozzátáplálni akkor az a te élményed legyen és te döntsd el mikor látod hogy készen áll a baba
Az én anyukám is próbálja ráerőszakolni a teát a babára de nem hagyom csak ha nagy meleg van vízzel kínálom
Ha idősebbek a szülők akkor elég nehéz nekik megtiltani mert ők jobban tudják…ja nem 😂
Nagymama vagyok. Felneveltem két lányt és egy fiút.
Van 5 unokám. Sokat vigyáztam, vigyázok rájuk, hol egyre, hol 2-3 -ra.
Soha nem fordult elő, hogy ne kérdeztem volna meg, mit ehet, hogyan és mennyit.
Ugyanis ő tudja, ő alakította ki, tudja is, hogy mit miért.
Ez a minimum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!