17 éves lesz a gyermek anyja én 23 vagyok egy vita után elköltözött vitte a 4 hónapos közös gyermekünket a gyermek törvényes képviselője én vagyok és a nevemen van a gyermek én zt szeretném ha nálam lehetne mennyi esélyem van?
4-hónapos baba jó esetben szopik még,az anyjára is szüksége van.De ha olyan rossz körülmények közé vitte,hogy veszélyezteti a gyermeketeket akkor sok esélyed van.
Ügyvédet kell megkérdezni.
"17 éves lesz a gyermek anyja én 23 vagyok"
Gratulálok, egy 16 éves gyereknek már csak gyerekre van szüksége a boldogsághoz semmi másra!
A rendőrségen máris feljelentést tehetsz kiskoru lakhelyének önkéntes megvaltoztatasa miatt es a babát visszaviszik hozzad. Ezzel egy időben add be a gyermekelhelyezesi kérelmet es vele együtt kérd a soron kívüli ideiglenes elhelyezést is.
OFF: Minek kell oltogatni a kérdezőt? Honnan tudjatok, hogy nem egy védekezés mellett becsúszott terhességről volt szó? Bezzeg ha a "16 vagyok es terhes" lenne a kerdes, jonne mindenki a "nehogy abortuszra menj, vállald a felelősséget" dumával. Itt nyilvánvalóan vállaltak.
Jó pont, nem jő pint..
Igazából jelenleg a baba gyámja a kérdező, az anyuka sehova nem viheti, hisz még nem nagykorú, annak a gyereknek semmit nem intézhet hivatalosan egyedül ő, hiába az anyja...
23 évesen amúgy még te is nagyon "gyerek" vagy...csak pár év van köztünk, de már most érzem mennyit változtam, és 23 évesen mennyire gyerek voltam, pedig önálló élettel rendelkeztem, a férjemmel éltem, dolgoztam.
1-2 dolog szol az anya mellett is...
Nem hagyta ott a gyereket, hanem vitte magaval! Tudja, hogy anya es van valaki aki hozza tartozik!
Kerdezo! Rendorseg... Bar probald meg szerintem rendezni a dolgokat es elokeriteni Ot egyedul!
23 evesen lett Parom is apuk! Nem bukott meg ebben a szerepben, nagyon jo apja a Fiunknak, ugYhogy engem a korotok nem aggaszt!
Az igen, hogyha lehet oldjatok meg bekesen az egeszet a gyerek erdekeben! Nehogy az legyen hogy anyuka 18 lesz dolgozik es indit egy uj elhelyezesi pert!
En is fiatal es hebrencs voltam, erre jott az, hogy uristen Fiam van es biztos jo leszek-e es biztos en vagyok neki a legjobb?!? Es allandoan az apjat martam a tanacstalansagaim miatt, aki hosiesen turte! Honnan tudod a 16 evesben mi zajlik? Ha szereted, akkor probalkozz hisz sajnos Te vagy a felnott O meg ugyanugy gyerek... Neki segitseg es terelgetes kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!