Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves lesz a gyermek anyja...

17 éves lesz a gyermek anyja én 23 vagyok egy vita után elköltözött vitte a 4 hónapos közös gyermekünket a gyermek törvényes képviselője én vagyok és a nevemen van a gyermek én zt szeretném ha nálam lehetne mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
nálam jobbak a körülmények menyi idő alatt lehetne a végére járni az ügynek?

#gyerek #jogosultság #nevelésére
2014. márc. 2. 23:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

4-hónapos baba jó esetben szopik még,az anyjára is szüksége van.De ha olyan rossz körülmények közé vitte,hogy veszélyezteti a gyermeketeket akkor sok esélyed van.

Ügyvédet kell megkérdezni.

2014. márc. 2. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán minek kell ilyen fiatalon szűlni???????????? Legalább védekeztetek volna és akkor most nem kéne egy kiskorút kergetned a gyerekért
2014. márc. 3. 00:23
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Otthon tudsz maradni a gyerekkel, ha kiesel a munkából akkor is te leszel jobb körülmények között, van egyáltalán bölcsi a környéken?
2014. márc. 3. 00:55
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

"17 éves lesz a gyermek anyja én 23 vagyok"

Gratulálok, egy 16 éves gyereknek már csak gyerekre van szüksége a boldogsághoz semmi másra!

2014. márc. 3. 01:19
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
ez nem egy eszkoz h a "neveden van"
2014. márc. 3. 02:03
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Az biztos jó pont lesz neked, hogy huszonévesen teherbeejtettél egy 16 éves kamaszlányt -.-
2014. márc. 3. 02:09
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

A rendőrségen máris feljelentést tehetsz kiskoru lakhelyének önkéntes megvaltoztatasa miatt es a babát visszaviszik hozzad. Ezzel egy időben add be a gyermekelhelyezesi kérelmet es vele együtt kérd a soron kívüli ideiglenes elhelyezést is.

OFF: Minek kell oltogatni a kérdezőt? Honnan tudjatok, hogy nem egy védekezés mellett becsúszott terhességről volt szó? Bezzeg ha a "16 vagyok es terhes" lenne a kerdes, jonne mindenki a "nehogy abortuszra menj, vállald a felelősséget" dumával. Itt nyilvánvalóan vállaltak.

2014. márc. 3. 06:04
 8/12 anonim ***** válasza:
19%

Jó pont, nem jő pint..

Igazából jelenleg a baba gyámja a kérdező, az anyuka sehova nem viheti, hisz még nem nagykorú, annak a gyereknek semmit nem intézhet hivatalosan egyedül ő, hiába az anyja...

23 évesen amúgy még te is nagyon "gyerek" vagy...csak pár év van köztünk, de már most érzem mennyit változtam, és 23 évesen mennyire gyerek voltam, pedig önálló élettel rendelkeztem, a férjemmel éltem, dolgoztam.

2014. márc. 3. 07:11
 9/12 anonim ***** válasza:
32%
17 éves,nem hülye..attól még lehet kiváló anya.Ilyen picinek az anyja mellett a helye.Arra neked is volt eszed 23évesen egy kamasz lányra fájjon a fogad.Most még jobban tönkre akarod tenni sértettségből,hogy elvetesd a gyerekét.Biztos van anyja apja akik segítenek neki.Talán nem véletlen hagyott ott téged..
2014. márc. 3. 07:28
 10/12 anonim ***** válasza:
25%

1-2 dolog szol az anya mellett is...

Nem hagyta ott a gyereket, hanem vitte magaval! Tudja, hogy anya es van valaki aki hozza tartozik!

Kerdezo! Rendorseg... Bar probald meg szerintem rendezni a dolgokat es elokeriteni Ot egyedul!

23 evesen lett Parom is apuk! Nem bukott meg ebben a szerepben, nagyon jo apja a Fiunknak, ugYhogy engem a korotok nem aggaszt!

Az igen, hogyha lehet oldjatok meg bekesen az egeszet a gyerek erdekeben! Nehogy az legyen hogy anyuka 18 lesz dolgozik es indit egy uj elhelyezesi pert!

En is fiatal es hebrencs voltam, erre jott az, hogy uristen Fiam van es biztos jo leszek-e es biztos en vagyok neki a legjobb?!? Es allandoan az apjat martam a tanacstalansagaim miatt, aki hosiesen turte! Honnan tudod a 16 evesben mi zajlik? Ha szereted, akkor probalkozz hisz sajnos Te vagy a felnott O meg ugyanugy gyerek... Neki segitseg es terelgetes kellene!

2014. márc. 3. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!