17 éves lesz a gyermek anyja én 23 vagyok egy vita után elköltözött vitte a 4 hónapos közös gyermekünket a gyermek törvényes képviselője én vagyok és a nevemen van a gyermek én zt szeretném ha nálam lehetne mennyi esélyem van?
Figyelt kérdés
nálam jobbak a körülmények menyi idő alatt lehetne a végére járni az ügynek?2014. márc. 2. 23:44
11/12 anonim válasza:
a kérdést 3szor olvastam el....
- 17 éves lesz a gyermek, anyja én 23 vagyok.... hát igen ez igy fura volt..
- 17 éves lesz, a gyermek anyja én 23 vagyok... itt már legalább rájöttem, hogy nem a gyermek lesz 17 éves
- 17 éves lesz a gyermek anyja, én 23 vagyok..huuuuh, végre kibogoztam :D
igen, valoszinüleg szuper anya lehet egy 17 éves hülye gyerek..jaaaah, hogy nem ö a gyerek :D már megint képzavar..... egy felelösségteljes, erkölcsileg szellemileg értékeket képviselö -ANYA! roma buli 2.
12/12 anonim válasza:
Gyereknek te vagy a gyámja szóval akár mennyire a nő az anya sehova nem viheti, hisz kiskorúként még a gyerek gyámja sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!