Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 gyerekesek, ti mennyibol...

1 gyerekesek, ti mennyibol jöttök ki 1 hónapban?

Figyelt kérdés

Mi olyan 5-700 ezerből. Nagyon sokallom... nem.igazan tudjuk mire megy el.

Elkezdjuk írogatni, csak kíváncsi vagyok hol csúszik el. Tartok tőle, hogy a kaján, mert sokat rendelünk.

ma 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Igaz nálunk 2 gyerek....

800 ezer az össz bevételünk. Hitel nincs.

Ha nem újítanánk épp a házat, olyan 400at simán félre tudnánk tenni.

Soha nem rendelünk, én főzök minden napra.

ma 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:
35%
Az én gyedem 217.000, ebből félreteszünk 150-et gyujtoszamlara minden hónapban. Férjem 500-700 között kap általában, neki nem fix, mert muszakol, tulorazik, stb..ez a rendes fizuja, mellette maganban tanít, az mondjuk 100-200 között van havonta suliidoben. Van, hogy ennyi bevétel mellett is hozzá kell nyúlnunk a megtakarításhoz, mert rengeteg a kiadás. Albérlet 160+rezsi+közös költség, autó, neki van egy 12 éves fia, ugye gyerektartás+maganiskola+mi is költünk ra, amikor itt van, itt van az egy éves fiunk. Neki ruhát nem igazán veszünk, mert rengeteget oroklunk szerencsére, de rendes kaját eszik ő is+pelenka+popsitorlo+kenőcs, néha játékok, könyvek, vitaminok, gyógyszerek, etc. És emellett még ugye nem "éltünk". Az hozzátartozik, hogy mi nem igazán takarékoskodunk, vagyis csak ritkán. Általában veszünk édességeket, üdítőt, sor, bor, én könyvet magamnak, stb, szóval élvezeti cikkek, amik nem feltétlenül szükségesek. Ha odafigyelnenk, hogy zömében csak azt vesszük, ami kell, több maradna, de ez van..dolgozunk mindketten annyit, hogy ennyi nekünk is jár, úgy vagyunk vele, meg nyilván a gyerekeknek is az édesség. A férjem kb 0-24/365 dolgozik, kevés kivétellel, nekem meg nulla segítségem a pici mellett. Nem akarunk mártírok se lenni, hogy én pl nem iszok meg egy pohár bort este olvasás mellé, a férjem meg egy sort meccshez/filmhez..nyilván drága, de valamit valamiért.
ma 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
29%

Albérlet 150 plusz rezsi plusz egyebb számla...pl telefon.

Van egy autom és egy motorom...változó melyikre mikor mennyit költök.

1 10 éves lányom van és van egy magy testű kutyánk.

Bevásárlásra nálunk sok megy el, mer van rá. Programozunk is leget és félre is rakok.

Ha az alap dolgokat nézem 350-ből kihoznék mindent. De ebbe nincsenek programok meg pl olyan hogy csak úgy veszek valamit a lányomnak pl ami drágább.

Bevételem havonta kb 800-900 plusz amikor kiadom a buszt jön még hozzá pár 10 ezer.

Plusz a gyerektartás 30/ hó és a családi...ezek lányom számlájára mennek.

ma 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!