Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire számítsak, mikor lesz...

Mire számítsak, mikor lesz nehéz az anyaság?

Figyelt kérdés

24 vagyok, nincs túl sok babás, kisgyerekes barátnőm. Kettő van, náluk azt láttam, hogy teljes boldogság a gyerekkel az élet, itt olvasgatva csapott meg kicsit a valóság, az, hogy a nők 90%-nak elege van az egészből, már az elején is.

Van egy 5 hónapos babánk, egyelőre imádom fele a napokat, reggelente alig várom, hogy felébredjen, összebújjunk, kezdjük a napot. Fura hasonlat, de olyan, mintha nyári szüneten lennék, aminek sosincs vége. Utoljára akkor volt ennyi szabadidőm, akkor csináltam ennyire azt, amit épp akartam/akartunk. De néha elkap a félelem, hogy vajon ez meddig tart, mikor fogom azt érezni én is, hogy inkább menjen bölcsibe és én menjek dolgozni, mert az is jobb ennél? Ez tart vissza a második gyerektől is, hogy mi van, ha ez most elkerülne minket, de a másodiknál azonnal előjön?

okt. 31. 07:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
42%
Majd ha lesz gyereked.
nov. 1. 12:18
 42/45 anonim ***** válasza:
34%
Jézusom, micsoda válaszok... Mi vihet rá valakit, hogy ilyen ordenáré módon sértegessen egy ismeretlen embert? Borzasztó.
nov. 1. 19:53
 43/45 A kérdező kommentje:
Az a legjobb, hogy egy mondatot nem bírt leírni helyesen, szegénynek nagyon elgurult a gyógyszere attól, mi hogyan élünk.
nov. 1. 19:55
 44/45 anonim ***** válasza:
74%
Egyik fél se semmi. Az ordenáré válaszadók,de a kérdező sem,hogy hosszasan leáll velük.
nov. 1. 20:48
 45/45 anonim ***** válasza:
73%
Nem értelek, se a kérdést. Erre így senki nem tud neked válaszolni fixen, mint látod te szerencsés vagy, itt meg a 90%a megszívta magyarul. Nem értem mire ez a hergelés. Neked nyilván nem lesz "nehéz" sosem mert van segítséged, nekem nincs, külföldön élünk és a férjem reggeltől estig dolgozik, ettől független nem nevezném baromi nehéznek a helyzetünket, éjjel alszik 11órát, kipihent vagyok, nappal is alszik, eltudom végezni a teendőimet és meg leis tudok dőlni miközben sziesztázik, ennyi.Hergeled itt a népet eskü..
nov. 1. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!