Legszívesebben világgá futnék?
Ezt nagyon átérzem. 😔 Most is alszik a fiam, de rajtam, mert letenni nem tudom. A napközbeni alvása sem pihentet, mert nem tudom lerakni. Max ha elviszem sétálni, a kocsiban alszik. Ez az énidőm.
Ide hozzánk nagyszülő sem jár, vigyük mi... Mondjuk ha így idejönne anyós, mint a tiéd, hogy kötekedjen, le is ordítanám.
Pont az ablakpucolás jár az ember eszében. Tavaly le sem mostam őket... Most februárban lesz egy éves a fiam.
"Ataludt ejszakam fogantatás óta nincsen"
A fogantatás ota? 🤣🤣🤣
Mondjuk én nem vinnék levest, meg amúgy ételt a gyerekemnek, csak ha kimondottan kérné, pláne hogy a mai nők felháborodnak rajta, ha "anyuci ételt visz a pici fiának."
Beiratod q gyereket a bölcsibe és azt csinálsz egész nap onnantól, amit csak akarsz
Nem vagy egyedül. Ma én is világgá akarok menni. Pedig mi esténként alszunk.
Az anyaság brutálisan nehéz, érzelmi és fizikai hullámvasút. Segíteni szokott hogy kimegyek vele levegőzni, de ma esik az eső, így nem fogok.
Keresel valakit - szomszéd, ismerös, barátnö, babysitter -, aki fél napra ott van a gyerekkel, te meg "világgá mégy", elmégy valamerre és azt csinálsz, amire kedved van.
Ekkora gyerek már nem szopik sokszor, de elöre lefejt tejjel meg lehet oldani nélküled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!