Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Legszívesebben világgá futnék?

Legszívesebben világgá futnék?

Figyelt kérdés
Nekem nincs segitsegem, a férjem a munka miatt sokat van távol. Egy egy éves,tobbemberes babám van,mai napig szoptatom. Ataludt ejszakam fogantatás óta nincsen. Túl vagyok már hogy heti egy pár óra kimozdulas feltoltson. Szeretnék megenni nyugodtan egy ebédet (hogy közben nem kell épp akkor enni,hiába próbáltam öt perce),szeretnék nyugodtan elolvasni egy fejezetet egy könyvből (szeretném,ha nem egy elhasznált zokni lenne az agyam helyen,ami sokszor arra sem emlékszik,egy perce hova tette a kulcsát,sőt,van hogy gondolkodom valamin és érzem,hogy megy ki a fejemből,és tényleg kimegy..nem vicc!) Szeretnék felcuccolni,egy kis időre kilépni az életemből. De imádom a babám,persze. De úgy érzem nincs sejtem ami ne lenne fáradt. A férjem ráadásul munkahelyváltasban van (többet sajnos így sem lesz itthon) így anyagilag a próbaidő alatt nem érzem biztosnak magunkat. Anyós néha jön,de inkább ne tennék,mert egy tányér levest nem hoz,D emindig körülnéz,és talál valami kifogást( multkor pl : ablakot kellene pucolni,nem elég tiszta,ráadásul a megbeszélt kettő óra helyett már délben itt volt épp ledolni készültem a babával,azt hittem elsirom magam,hogy ennyi pihenés sem jut. Megmondtam neki jöjjön két óra múlva,ahogy beszéltük,mert aludni szeretnék...felhúzta magát azóta nem jött,de nem is baj.) Sokat írhatnek meg,de úgy érzem az is megnyugtatna,ha érezném nem vagyok egyedül.

febr. 1. 15:19
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20. Jól van,köszönöm az építő jellegű ,jóindulatú és persze az egész sztorit nagyon szépen,okosan átlátó hozzászólást. Anyós vagy magad is,úgy sejtem,méghozzá egyivasú az enyemmel. Vannak emberek akikkel nem lehet beszélni,akikre rá kell hagyni,hogy kettő meg kettő szerintük öt. Akkor ámen.
febr. 1. 19:13
 22/25 anonim ***** válasza:
14%

😂 nem kedves kérdező.

3 gyermekes édesanya vagyok.

Vannak emberek akik imádják sajnáltatni magukat. Ilyen vagy te is.

Ha nem tetszik anyósod , akkor szépen leülsz a férjeddel, és közöld vele nem látod szívesen itt az anyját. A gyereket vigye ő hozzá.

Besokaltál? Cserélj férjeddel, menjen ő gyedre, te vissza melóba, vagy keress bölcsit, és menj vissza dolgozni.

Vagy keress szittert.

febr. 1. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

1. AZ anyóimádó lénnyel ne folglalkozz, ez az ö hülyesége, idövel majd abbahagyja, ha nem veszi senki figyelembe.

2. Tényleg keress valakit, aki elvan a gyerekkel valameddig, te meg tudsz közben aludni, kikapcsolódni vagy bármi.

3. Esetleg hét végén az apára hagyhatod fél napra, az is sokat számíthat

febr. 1. 19:50
 24/25 anonim ***** válasza:
77%

Itt csak ugyanaz az egy rosszindulatú nőci kommentelt ilyen undorító stílusban. Ne foglalkozz vele!

Képzeld el, milyen lehet a lelkivilága, aki egy amúgy is rossz passzban lévő emberbe rúg, és élvezi ezt.

febr. 1. 19:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Együtt érzek kérdező!

11 hónapos többermberes kisfiam van

Férjemen kívül 0 segítséggel.

Férjem sokat dolgozik így nagyrészt én vagyok a fiammal.

Okos aranyos kisfiú imádom de annyira hisztis kis örökmozgó hogy néha én is el mennék pár órára valami nyugis helyre és aludnék pár órát 😂 igaz hogy végig alussza az éjszakát de délután már egy roncs vagyok és számolom a perceket vissza,mikor ér haza apa és veszi át

Sajnos ez ilyen..nekem is volt most épp hasonló kérdésem..de bízzunk benne hogy jobb lesz idővel!

Kitartást neked!

Sok erőt

febr. 2. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!