Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan akinek a babájával...

Van olyan akinek a babájával gondok vannak az evéssel?

Figyelt kérdés

Kislányom 9 hós. Napi 300-400 mili tejet iszik 4-5x issza, van hogy 50milit eszik de nagyon max 100at, emelett eszeget szilárdat de nagyon minimálisat. Szinte semmit nem hízik, nem is érdekli az evés, kiveri a kezemből a cumisüveget, minden evés után hiszti van az etetőszékben is, az orvos evészavart állapított meg. Joghurtból is csak 1 féle márkát eszik meg abból is a gyümölcsöset . Natúr nem kell, gyümölcsürével sem. Pépet nem szereti.

Mi lehet a probléma? Más is járt hasonló cipőben?

2 hónapja ez megy..

Kérem hogy aki ír az a kérdésre válaszoljon, nem kell felesleges, kioktató komment.

Ezekelött szépen itta a tápszert, evett szilárdat és többet és jobbkedvűen. Foga jön alul már 5 hónapja látszanak de nem bujtak még ki. Itthon nem eszik, másnál amikor ismerős vigyázott rá megevett mindent amit odakészítettem szóval képes sokat enni, nem kismacska étkű ott ahogy mi azt az itthoni étkezésekből gondoltuk.

okt. 26. 14:31
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
az én gyerekem autista ?
okt. 26. 18:13
 12/33 A kérdező kommentje:
oké, eleget sírtam hogy nyilván velem a baj.. az apjával se eszik.. akkor ő is probléma? Pedig ő aztán nem él akkora gyomorgörccsel mint én.
okt. 26. 18:14
 13/33 A kérdező kommentje:
Tanácsod is van esetleg? Mert kb depressziós szinten vagyok , annyira nem bírom.
okt. 26. 18:15
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

"az én gyerekem autista ?"

Ezt miből vezetted le? Akkor nem csak nektek produkálná, fogd már fel!!

okt. 26. 18:19
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus NEKED!
okt. 26. 18:20
 16/33 A kérdező kommentje:
Igen , beutalt a háziorvosom. Még valami? Segítségnyújtás helyett belerúgni a másikba..
okt. 26. 18:23
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, vegyél vissza a stílusból!

Pont hogy kaptál segítséget, többfélét is.

1, rámutattak arra, hogy milyen egy valódi evészavaros

2, az ismerősöd segíthet a példájával. Valószínűleg neki nincs ideje túlagyalni a sajátja mellett. Ha ezt nem tudod saját erőből kivitelezni, akkor jöhet a:

3, pszichoterápia

vagy a

4, bölcsőde.

Azt hiába tanácsolnánk, hogy figyelj már, egy 9 hónaposnak még nem kell mennyiséget ennie. Az ételadagja a sajat ökle, mert ezt nem akarod elhinni. Meg azt se, hogy neurológiailag ép gyerek nem fog éhenhalni. Amelyik meg máshol eszik, az valószínűleg ép.

okt. 26. 18:41
 18/33 A kérdező kommentje:
Rendben, a tej a fő tápláléka egy ennyi idős babának, csak ugye tej nélkül feküdt le 2 szem rizst evett. Nyilván nem fog éhenhalni, reméljük a legjobbakat... Nem kell mennyiségeket ennie, csak ugye semmit nem eszik a tejet sem ahogy kellene az ugye eljutott odáig?! Nem kötekedni jöttem, sem kioktatást kapni. Rendben, akkor a gyerekem nem evészavaros, akkor mi, ha eddig szépen evett? 2 hónapja tart ez a nemevés és 3 hete egyre rosszabb mert a tej se kell. Az a 2 szem rízs meg az 50ml tej fogja megadni azt a gyerekemnek amire szüksége van, okés? Szerintem bárki pszichológiai eset lenne a helyemben ha azt élné meg amit mi a mindennapokban. Nyilván mindenkinek más a tűrőküszöbe, mindenkinek van valami gyengesége. Isten látja lelkem nem tudom mitévő legyek, nyugodt vagyok kajánál, az apjával nevettetjük, nem tömködjük ha nem kér sose erőszakoltuk rá, nem rakunk rá nyomást.
okt. 26. 20:49
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet higy a tej nem kell neki? Kilöki a kezedből, nem akarja stb. Adj neki mást, és figyeld mit csinál. Lehet mast szivesebben enne. Az miért baj hogy akar a kezébe kanalat, vagy poharat? Én hagytam maszatolni, csócsálni, mit bánom mit fog. Most 16 hós, mindig akar valami bizbaszt az asztalról. Ha odaadom eszik tovább. Kicsit hagyd rá ezeket szerintem. Lehet már ez is segítene picit.
okt. 26. 20:55
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem baj, engem nem zavar, hagyok mindent minden etkezes utan oltoztetem , felmosok, mindent is hagyok csak egyen. Rá hagyok mindent hidd el.. Igen csak ha tejet nem iszik mást se igazán fogad el. Nem kell neki a tej de mi a bajkarikát adjak neki ha egyszer a tápszer fedezi a legfőbb szükségleteit?
okt. 26. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!