Ki mit csinál a babájával egész nap?
4hónaposnak olvasás, zenekönyv...????
Nem túlzás ez?
volt A és B napunk.
A napon vittem programra, babaúszás, ringató, baba mama jóga, torna
B napon otthon voltunk, csináltam a dolgom, beszéltem hozzá, hagytam hogy annyit legyen nyugalomban, magában amennyit igényel. Esetleg átjöttek nagyszülők, barátok, vagy mi mentünk.
Ami fix volt az a napi egy hosszabb séta(1.5-2 óra)
Én nem mesélek, mondókázok még neki.
Rengeteget játszik egyedül, nem nagyon igényel engem. Sétálunk napi 2x.
Semmit nem csinálunk. Felkelünk, öltözünk, eszik, eszek én is, ő mellettem van a pihenőszékében addig. Beszélgetünk, aztán megcsinálok mindent amit kell, mindenhova viszem magammal, beszélek hozzá, ha megunja a játékát, adok neki másikat. Délután szoktam hagyni babatornázó alatt magában játszani egy 20 percet kb., amíg meg nem unja. Ha kezdi unni, akkor éneklek neki, mondókázunk, tornázunk mégegy fél órát kb. és akkor el is telt a nap. Ha hazaér az apja, onnantól kezdve ő szórakoztatja. (Persze a szoptatást, altatási próbálkozást, mini alvásokat most nem soroltam, de ugye az is csomó idő.) Este sétálunk egyet közösen és kész.
Ez a program annyiban változhat, hogy elmegyünk napközben valahova együtt. Boltba, védőnőhöz, oltásra, vagy ahova éppen kell.
A zenekönyvet nagyon szereti.
Önálló játék alatt azt értem amikor elvan magában. Pl a pihenőszékben,játszószőnyegen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!