Mi értelme van meztelen képet csinálni az újszülöttekről? Többi lent
Nem tudom divat e még, régen az volt, rólam is van újszülöttként pucér kép. Mi értelme ennek, miért csinálják? Én azt gondolom, ezt ugyanúgy, ugyanabból az okból nem szabadna, mint később, nagyobb korában, mint ahogy nem is teszik. Vagy igen? Hány éves korig szokás, ha még szokás, ilyen képeket csinálni?
Azt már meg se merem kérdezni hogy egyesek miért teszik ki a Facebookra az ilyen képeket.
Nem, nem ezt mondom. Nem lesz minden férfirokon gyermekmolesztáló, és nem kell rosszat kinézni mindenkiből. De ha normális lenne a gyermek-szülő viszony, a gyerek mesélt volna az ő "játékaikról". Észrevették volna, hogy valami nem okés nála.
Itt ráadásul a nagymama látta, mikor a barátom kishúgát fogdosta a férfi, azon kívül, hogy megpofozta, nem tett semmit (pl. nem hívott senki rendőrt). A barátom molesztálására pedig ezután is volt lehetősége a férfinak. Pedig szerintem egyetértünk abban, hogy egy ilyen után senki nem engedné egyik gyereket sem a pasas közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!