Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, ha egy csaladtag...

Mit tennétek, ha egy csaladtagotok meztelen képet tenne ki a gyereketekrol a közösségi oldalra?

Figyelt kérdés
Azonnal levetettem, amikor meglattam, kb 2 orat volt fenn, de aggódom nem került-e idióták kezébe a kép.
2019. júl. 7. 23:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen túl azt, hogy figyelnék, hogy ne jusson többet olyan képhez, ami problémás lehet
2019. júl. 7. 23:09
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Azért számít ebben a gyermek életkora is, de gondolom kisgyerekről beszélünk. Így talán kevésbé kellemetlen, mindenkiről van *2 évesen meztelenül a kerti medencében* fotó, de fontos megértetni a rokonokkal, hogy ez a családi fotóalbumba való, ami NEM az üzenőfaluk. Szerintem ne aggódj, a lényeg, hogy legközelebb ne legyen ilyen.
2019. júl. 7. 23:28
 3/15 anonim ***** válasza:
45%

Ruha nelkuli kep, a szuletes utani pillanatban lett keszitve es majd csaladnak elkuldve.

Nem engedem, h igy mas lefotozza a gyerekem, es en se kuldok ilyen kepet senkinek. Javaslom ezt neked is a kesobbiekre.

Amugy marha idedeges lennek, de azon pont nm aggodnek, h rossz kezekbe kerulhet a kep.

2019. júl. 7. 23:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! El nem tudom mondani, mennyire ideges voltam, vagyok, nem is tette zsebre, amit tőlem kapott, emiatt aggódok, kihez juthatott a kép, de igyekszem elengedni. Jövőben senkinek nem engedem, hogy fotózza így, de még sem fordult a fejemben, hogy valaha is kikerul a netre.
2019. júl. 7. 23:46
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi erővel pucérkodni se engedd a kertben mert kerítésen keresztül is lefotózhatják így. Én se örülnék ha ilyen kép kerülne ki a gyerekemről, de azért nem rendeznék hatalmas botrányt csak megkérném szedje le.
2019. júl. 8. 06:21
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Kicsit túlparázod...
2019. júl. 8. 07:30
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is el van már ez az egész túlozva. Nem csak nálad, hanem ez az egész FB-para.....2 véglet van: aki mindent kipakol, és aki azt hiszi hogy a gyerekére fenti a fogát a fél maffia.
2019. júl. 8. 07:58
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Minden cirkusz nélkül is meg lehet kérni egy rokont, hogy ne tegyen ki róla ilyen képet, illetve ha már kitette vegye le. Amúgy jó lenne tudni milyen környezetben került ki az a bizonyos kép. Medencézés vagy Balatonozás közben. Szombaton is láttam az egyik strandon, hogy sok kis gyerek /2 év körüliek/ meztelenül lapátolták a homokozós játékokba az iszapot a parton. Teljesen feleslegesen hisztizel. Nagyon kicsi az esélye, hogy valami perverz pedofil a rokonod képei közül éppen a te gyereked fotóját nézegesse, illetve lementse. Amúgy meg 100% biztosra veszem, hogy olyan anyuka vagy, aki minden mozdulatát kiposztolja a gyerekéről. Ezért is gondolhatta a rokonod, hogy nem bánnád.
2019. júl. 8. 08:00
 9/15 anonim válasza:
89%

Nincs baj szerintem azzal ha egy gyerek meztelen (kortól függetlenül), az se gond ha készül róla fotó mint családi emlék - viszont annak kizárólag a saját családi fotóalbumban van a helye. Közösségi oldalra semmiképp nem való, pláne nem úgy ha egy rokon tette ki megkérdezés nélkül.

Ugyanakkor ha kikerült, az se tragédia. Van elég pucér gyerekes kép a neten (a sötét webről nem is beszélve), nem is biztos hogy bárki lementette a fotót, arra meg végképp kicsi az esély, hogy valami idióta kezébe kerül. Egy vadidegen meg úgyse fogják tudni kép alapján hogy ő Kis Panka a Virág utca 8/b-ből (ismerős meg fotó nélkül is tudhatja).

2019. júl. 8. 09:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok, a valaki kezébe kerülhetett remélem, hogy tényleg én gondolom túl, viszont az, hogy így kikerult a gyerekem megkérdezes nélkül meztelenül, azt had döntsem el anyaként, hogy hogyan reagálom le. 8 válaszolonak írom, hogy nem nem vagyok az az anya, aki minden mozdulatát kiteszi a gyerekének, nem teszünk ki képeket róla, ezért is idegesít ez az egész.
2019. júl. 8. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!