Meztelen babaképet - pl. : pancsolós - szoktatok előhívatni?
Barátnőm kérdezett meg, hogy szerintem rossz kezekbe kerülhet-e az előhívásra leadott meztelen babafotó? Egyáltalán előhívják vagy "cenzúráznak" (régen gyerekkoromban előfordult, hogy csak a negatívon találtunk meg egyes képeket, papíron nem adták oda, pedig nem ábrázolt olyat)?
Nem tudtam válaszolni, mert fogalmam sincs, hogy mennyire zárt vagy nem zárt rendszeren megy keresztül mostanában egy online pl.: a rossmannon, dm-en keresztül feladott fotó, mire előhívják.
Mi nagyon ritkán hívatjuk elő a képeket, s ami olyan, azt nem is osztjuk meg semmilyen formában.
Szerintetek?
Én szoktam. Rossmann online rendelem, üzletben veszem át. Nem cenzúráznak, azt adják, amit rendelek.
Nem gondolnám, hogy "rossz" kezekbe kerül, több száz képet hivatok elő egyszerre. A cewe amúgy is elég nagy cég, Naponta több ezer képet csinálnak, Sosem végeznének, ha némelyiken "elcsámcsognának".
Ja, és az engedélyem nélkül amúgy sem csinálhatnak vele semmit.
Nagyon cuki képeket hívok elő, örülni fogok 20 év múlva, hogy az albumban van.
(bár a 3 év alatt kb 2-3 db meztelen képet hivattam elő, több szerintem nem is lesz már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!