Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Szoktatok a rossmannb...

Anyukák! Szoktatok a rossmannból képet előhívatni?

Figyelt kérdés
A dm-ből szerettem volna, de most láttam, hogy 10ft lesz a 10x13-as kép. A rossmannos kép milyen? Mert én a dm-ről több jót hallottam.
2012. márc. 17. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő jó, bár a én a corában szoktam, amikor csak 7-8ft/kép.
2012. márc. 17. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Én az esküvői képeimet is Rossmann-ban hívattam elő,bár én neten rendeltem.Így is érte kell menni,vagy ha nincs a közeledbe Rossmann,mint nekem(másik város),akkor házhoz is szállítják valamennyiért.Én teljesen meg voltam vele elégedve.
2012. márc. 17. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kissé barna árnyalatúak, főleg ha nem vakuzol. Ettől függetlenül ott szoktam rendelni, mert olcsó.
2012. márc. 17. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem 19Ft??? Én nem látok sehol infót arról, hogy 10Ft lenne...

Amúgy én ott szoktam, a minőséget nem tudom hasonlítani, mert máshol még nem csináltattam, de ami engem igen zavar, hogy a fotók úgy kerülnek előhívásra, hogy az egyik kb. 10X13cm, a másik 10X15, a harmadik meg 10X18cm... Az esküvői képeimet mind le kellett egyesével vagdosni, mert mindegyik más méret volt...

2012. márc. 17. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, a kép felbontása miatt különböző méret.

Egyébként én mindig a rossmannban hívatom elő a képeket és teljesen megvagyok elégedve vele. Mindig olyankor, amikor akció van náluk.

2012. márc. 17. 21:26
 6/9 A kérdező kommentje:
10ft. A kirakatban is nagy plakáttal volt hírdetve. 30-ig van ez az akció.
2012. márc. 17. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem vagyok anyuka, de ott szoktam hívatni a képeket, és eddig nem volt panaszom rá! A szalagavatós képeimen is szépek a színek, pedig elég gyér volt a fény és a vaku sem a legjobb, illetve a díszlet is elég pasztell volt. :)

2012. márc. 19. 23:53
 8/9 anonim válasza:
Én többször hívattam már ott elő és csak jót tudok mondani róla. Szerintem szépek a képek, még a Normál, nem prémium minőségben is. És tényleg 10ft, ami május 7-től 28.-ig érvényes. Legalábbis az újságban ezt írják.
2012. máj. 5. 00:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudok rendelni, az utolsó szakaszban mindig megáll 31 %-on , már 10-szer próbáltam, vááááááá!
2012. aug. 14. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!