Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, ha egy csaladtag...

Mit tennétek, ha egy csaladtagotok meztelen képet tenne ki a gyereketekrol a közösségi oldalra?

Figyelt kérdés
Azonnal levetettem, amikor meglattam, kb 2 orat volt fenn, de aggódom nem került-e idióták kezébe a kép.
2019. júl. 7. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Kedves kérdező. Teljes mértékben neked adok igazat! Én se örülnék annak ha fel tennék a gyermekem az internetre meztelenül.Azt se érdekelne hogy családtag én azt is fel jelenteném érte. Én döntsem már el milyen kép kerülhet ki a gyermekemröl.
2019. júl. 8. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Aki normális választ ad, az le van pontozva, aki pedig csak annyit ír, hogy “túlreagálod” az 100%os. Vicc. Főleg, hogy az édesanyán kívül senkinek nincs joga megmondani, hogy hogy regaláljon erre.
2019. júl. 8. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
10#11# Igazatok van, hogy nem kellett volna felrakni, de erősen túlreagáljátok.
2019. júl. 8. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Engem igenis felháborít az is ahogy itt emberek reagálnak,hogy mit kell ezt felfújni... és az is iszonyúan felháborító,hogy valaki kitesz pucér képet a gyerekemről...

Ti mit szólnátok,ha rólatok kerülne ki? Egy kisgyerek mennyivel másabb mint ti? Semmivel, neki is van intimszférája,neki is van joga ... azért mert pici és mondjuk még nincs benne szégyen az nek azt jelenti,hogy jogunk van őt méltatlan helyzetbe hozni csak mert cuki és pici és a miénk és nem tudja azt mondani,hogy ne tegyél ki rólam pucér képet ...

2019. júl. 12. 03:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Megvárnám míg belsőséges visszonyba kerülnek az asszonyal azt rájuk nyitnék egy instaposztra;)
2019. júl. 21. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!